Gmzsgt Arkadaşlar 9 aylık bebeğim hala 1 numaralı emzik kullanıyor 2 numaraya geçmem gerekiyor mu 2 numara büyük gibi geldi bana ama 1 numaraya devam etmekte yanlış mı yapıyorum doktoruna soran yada bu konuda bilgisi olan var mı ?
Htc1234 Gmzsgt benim kızım da 6 aylık oldu emzik yüzünden meme reddi yaşadık hala kullanıyor ama değiştirmek istemiyorum açıkçası 😑 büyük olduğu için yine sorun yaşayacağımı düşünüyorum özür dileyerek söylüyorum göğüs ucum çok küçük çünkü🤦♀️
poncikci Gmzsgt benim kızımda 9 aylık daha dün aldım 2 numara Bi sıkıntı yaşamadık, bazen 1 emiyo bazen 2😊
2prenss_annesieliff_ Bnm oglum 1 yas 1 aylik 2 numara emiyor 3 numarayi almiyo ama sanirim emzigi tamamiyle birakacak hic emmez oldu sadece uyku ya gectiginde ben emzirmezsem emip uyuyo sonra geri atiyo gunduz veriyorum hic almiyo atiyo
Mom06 2prenss_annesieliff_ erken bırakması iyi bence ben 6 yasıma kadar parmak emmişim 🙄 annem öğretmen okula almaz diye kandırıp bıraktırmış 😂😂
2prenss_annesieliff_ Htc1234 bilmiyorum ama sorun etmiyorum ben emiyo zaten arada bir uykuya dalinca sadece