Elifimmm21 2 bucuk aylık kızımın elleri sürekli yüzünde uyurken uyanırken sürekli yüzünü sıkıp çizikler atıyor gören ne oldu bu bebeğe der o kadar kötü yaptı ki suratını🙄 tırnakları kısalttım ama yine çiziyor başka önerisi olan?🙏
Robinim Elifimmm21 canım başından beri kundağa alıştırsaydın bizimki de ilk iki üç gün öyledi sonra bıraktı
Derya-Anne Elifimmm21 benim oğlumda gözüne sokuyo parmaklarını veya elini vuruyo gözüne sonra ağlıyo eşimde eldivenlerini çıkartma Allah korusun gözünü çıkartır sürekli gözünde diyo
kahvela Elifimmm21 tırnaklarını kestikten sonra törpüleyin biraz olsun azalır çizikler o dönemde suratına çok elliyolar bi süre çok çizmez 😊
Nesrincente Elifimmm21 Vala benım kı hamileyken bıle elleri hep yuzundeydı düşün hiç yüzünü göremedik takı doguma 2 gun kalana kadar 😃 eldiven denedin mi? Ben kestikten sonra çizemiyodu törpü de deneyebilirsiniz belkı faydası olur
Mys01-01 Nesrincente eldiven cok onerılmıyor haberınız olsun ellerını tanıyıp keşif donemı olmadığı için benım 2 bebegımde aynı yüzünü hep aynı sekıl yaptılar bır dönem sonra geçiyor
BusUgUr Elifimmm21 benim oğlumda yapıyor aynısını. Gazı olduğu zamanlarda ve uykusu olduğunda yapıyor.
esoescn Elifimmm21 çabuk iyileşiyor cildi çok yapcak bişey yok tırnaklarını kesin törpüleyin benim bebeğimde hiç eldiven kullanmadı eldiven olduğunda elini ağzına sokup kusuyordu takamadım hiç şuan 8 aylık zaten artık çizmiyor yüzünü