Balyanakprenses Bir aydır uğraşıyoruz boynu sağa doğru bakıyor sola doğru uyutuyorum ama daha da beter oldu tecrübeli anneler yardım edebilir misiniz
dearmom Balyanakprenses vakit kaybetmeden doktora götürün yatırmakla falan düzeleceğini nereden çıkardınız? Tortikollisi internetten araştırın fizik tedaviyle düzelebiliyor doktorunuz detaylı bilgiyi verecektir..
Balyanakprenses Merlinlin hamak beşik kullanıyorduk kafası hep sağa doğru kalmış her defasında ben düzeltirdim farkettiğimden beri kundak yapıp normal köy beşiği kullanıyorum Sola doğru yatırıyordum fakat düzelmedi
dearmom Ases bilemiyorum aynı durumda mı ama doktorun görmesi şart, sizin bebeğinizde yokmuş bu durum demek ki
Ases dearmom yo düz yatırıyorım ne yaptıysam başını sağ deviriyor şöyle söylüyüm başınızı bi omuzunuza koyun aynı öyle sürekli düzelttikce öyle bugün bir daha götüreceğim bu 3. Götürmem olacak farklı bi doktora
zeyzey77 Ases Gecmis olsun çocuk doktoruna değil de fizik tedavi doktoruna götürün bence o daha iyi bilir
Ases Balyanakprenses Valla ha ya hayır zaten benim canım sıkılıyor bu duruma bide ettafımdakiler sürekli söylüyor kafaya taktım iyice bakalım bugun kü doktor ne diyecek ona göre yorumda denilen gibi birde fizik tedaviye götüreyim
Balyanakprenses Ases fizik tedavide görev yapan kuzenim var ona mesaj attım ben buraya yazınca seni de bilgilendirmiş olurum inşallah