Emineg35 Süt ve süt ürünlerine karşı alerjimiz var. Labne yapmak istiyorum ama öyle bi tarif bulamadım. Tuzsuz küp peynir kullanıyormuş. Bebeğim için başka hangi peyniri kullanıp yapabilirim ?
Emineg35 Ayca009 yavaş yavaş tadıma başladık sabahları hala mama. Peynirsiz tarifler buldum patatesli muzlu avokadolu falan ama labneyi de yapmak istiyorum
Asilinannesi1 Emineg35 benim oğlumda da süt alerjisi var tadımlaro bitirmek üzereyim de nerden buldunuz tarifleri?
Emineg35 Fevziyeakdmr laktozsuz süt kullanıyoruz yoğurt yaptım ama daha vermedim. Laktozsuz yoğurtla mayaladım.
Acl_16 Bende bebeğimde süt alerjisinden şüpheleniyorum belirtileriniz neydi acaba mamayla besleniyor 56 günlük çok sık kaka yapıyor ama mukus varmı yok mu anlayamadım kakasında
Ayca009 Acl_16 benimkine besin alerjisi testi yapıldı sonuc bekliyoruz popoda kızarıklık var ve Huysuzluk mukuslu kaka
Emineg35 Duygusuz laktozsuz süt kullanabilirsiniz dedi doktorumuz yoğurdu loru yapabilirim ama labne yapamıyorum
Krm91 Ayca009 biz de alerji testi yaptırdık ıge 2.9 değer normal yazıyor sistemde ama anlayamadım bilginiz var mı bu konuda?
Ayca009 Momstar sonuç bekliyoruz 3 gun icinde cikiyormus idrar ve garita testide yapıldı enfeksiyonda olabilir diye