Yigitim12mart 1 bucuk aydir saat basi uyaniyoruz gece onceden 1 yada 2 kere uyaniyorduk neden olabilir Gundu, uykularimiz yarim saat sadece hep boyleydi
Mehtapakgl Yigitim12mart kuzum benimkide 8 aylık 7 aylıktan beri hele şu son zamanlar saat başı kalkıyor. Atak haftası ya da dış. Ya da emzirerek uyutmaya alıştırdıysan gece istiyor olabilir.
Mrveykt Yigitim12mart bizde aynı ya geceleri artık 3-4 defa kalkıyor. Heralde dışden dolayı. Daha cikartmadik😒
Yigitim12mart Matmazellll bizde oyleydik ta ki 1.bucuk ay once bozuldu dis olsa bu kadar uzun surmez diye tahmin ediyorum ac yatiyordur dediler tok yatirdim ama yine yapicagini yapiyor
Heyecandorukta Yigitim12mart emerek uyudugu icin. Bebekler uyuduklari yerde uyanmak ister yoksa kendilerini guvende hissetmezler. Uyaniyor bakiyor meme yok, guvende hissetmek icin tekrar emmek istiyor. Bu bir kisirdongu. Tek cozumu kendi yataginda desteksiz uyumaya alistirmak.
Yigitim12mart milasuna 1 yasmi insallah duzelirler ya memede uyumayi biraktirmak istiyorum ama nasil yaparim bilmiyorum
milasuna Yigitim12mart ben meme de uyutuyorum tavan hamagi var onda sallıyorum çok şükür tek çözümü o oldu ama hala değişmedi meme de uyutma değişir dediler yok çok düşkün zayıf bir bebek de değil tostos doymuyor da değil yani anlamıyorum valla deliriyorum. Yeter diyorum gece