kaansmom Kızlar normalde reglim 27 eylülde bitti zaten hep geç olan biriyim günü gününü tutmaz . Reglden hemen önce veya bittikten sonda kahverengi lekelenmem olurdu fakat bugün sabah farkettim ki çamaşırım baya lekelenmiş 😳
Saripapatyammm kaansmom Hamilelik ihtimaliniz varmi ? Emzirme duzensizligide olabilir. Dogum kontrol yöntemleride bazen sebep oluyor. Surekli boyle ara kanamaniz varsa rahim agzinda dogum kaynakli yarada olabilir. Cok ihtimal var.
kaansmom Saripapatyammm 21 aylık oğlum emzirmiyorum canım herhangi bir hapta kullanmıyorum prezervatif ile korunuyorduk fakat hamilelik ihtimali olabilir mi diye düşünmedim değil
Saripapatyammm kaansmom Bir test yaptirin canim biraz daha bekleyip Hamilelik cikmazsa kadin dogumcunuza gidin. Benim surekli ara kanamam oluyordu. Yara varmiş. O sebepten ihmal etmeyin.
kaansmom Saripapatyammm ilaç mı kullandınız biraz bekleyip test yapayım olmazsa giderim doktora çok düzensizliğim var zaten
Saripapatyammm kaansmom Önce ilac kullandim. Daha sonra kesilmeyince yara varmi diye bakildi. Yaradan smear alindi. Smear temiz cıkıncada yakma islemi yapildi. Umarim yara cikmaz sadece duzensizliktir. Yada istiyorsaniz hamilelik :)