Yaagmur06 Mom7262 Daha çok yakınlaşıyor demi sanki evin içine girer derecesinde bi bitseydi şu sis midr ne ise 😔😔
yalnizbirisi Güneş fırtınası diyorsunuz kızlar ama anlamadığım bu sadece İstanbul’dami olacak yani farklı ilcedeyim böyle bişey yok kontrol ettim
gozde_88 yalnizbirisi kiz yok dunya capinda bir olay. Etkisi olmayabilir bile sadece tahmin. Sisle de alakasi yok
yalnizbirisi Yaagmur06 Allah Allah Rabbim korusun hepimizi bende il komsudayim Kocaeli burada şuan bişey görünmüyor
gozde_88 Yaagmur06 bu mevsimlerde normal canimm sen cok takildim bu sise yat uyu kiz bu kaçıncı post 😅 Güneş çarpması ile alakasi yok diye izledim az once bbc de bakma Türkiye’deki felaket tellallarina
yalnizbirisi gozde_88 O zaman bu başka bişey hava ile ilgili olabilir kötü koku neden bilemedim inşallah bı fabrika vs yanmadi
bade_ile_merve34 Yaagmur06 Burada çok arttı. Köpekler bile havlıyor full sırf ondan bile uyunmuyor hayvanlar hissediyor demek ki https://imgyukle.com/i/kRb3Se
gozde_88 yalnizbirisi ben almadım kötü koku onu tam bilemem valla ama sis de kokar zaten soba dogal gaz her şey açık artık
Splash-Splash-Love Yaagmur06 Bende Esenyurt’tayım. Gerçekten iki adım oteyi göremezsiniz o derece sisli
SeverusSnape Yaagmur06 Ümraniye’deyim. Yaklaşık 3 saat önce burada da bayağı sis vardı. Bende şaşırdım hatta ne oluyor diye. Şu an yok ama geçmiş tamamen.
Lazrail Yaagmur06 korkma canım normal doğa olaylarından biri işte çok sık sis olmuyor tabi o yüzden şaşırıyoruz ama gayet normal havalar ani değişiyor o yuzden olabilir
Kubrardvan Yaagmur06 Bende Gaziosmanpaşa da oturuyorum aynısı göz gözü görmüyor az önce camdan bakıyım dedim korktum kaçtım 😂