Gizemaktas Arkadaşlar aranızda üstüne görme yaşayan veya çevresinden duyan oldu mu tecrübelerinizi anlatabilir misiniz?
MyEternalLoveNoyann Gizemaktas ben yaşamadım ama arkadaşımin iki çocuğu var ikisinde de hamile kaldıktan sonraki ay adet olmuş hatta bı komşumuz da duymuştum hamileligi boyunca görüyormuş öyle demişti.
Asafinannesi60 Gizemaktas kendi anenm yigeni şehit oldunda hastaydı ve o zmn da meğerse 12 haftalık gebeymis doktora gittinde öğrenmişti o ara yigeni de şehit olmuştu annemin kendini kaybetmişti hem hamile hem hasta olmuştu tam o gün biz farketmistik geçmişti
gizemsbsl Gizemaktas ben yaşadım adet oldum adetim biraz farklı geldi daha yoğundu bitiminde test yaptım hamile olduğumu öğrendim 6 haftalık olmuştu
MyEternalLoveNoyann Gizemaktas mide bulantısı baş dönmesi falan onlardan anliyolarmis hamile olduklarini
Asafinannesi60 Gizemaktas Gizemaktas annem hamile kalan doğurdu 3 yaşında kardesim var oğlumdan 1 yaş büyük düğünümde kardeşim de düğünüme yakın dogurmustu annem
Zey6 Benimde bir ablam öyle şuan dördüncüye hamile 3 4aylıkken öğrenmiş hep. Çocukları maşallah gayet sağlıklı. Kenfisi çok zayıf zaten yine zor geçiryormuş tabi adet kanama derken direnci daha da düşüyor