Tazeanneyk Selam güzel anneler:) 7 aylık bebeğim var. İnek sütü alerjimiz oldugu için ek gıda sürecimiz yavas ilerliyor. Tadım aşamasındayız suan. Bu sebeple hala anne sütüne devam ediyorum. Ama sütüm azaldı sanki ilk zamanlara göre süt üretimi olmuyor. Bu da beni üzüyor çok. Ne yapmalıyım acaba. Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda. Bebek emdikçe sütün artar dediler benimki azaldı sanki :(
Damlladamla Tazeanneyk stres yapma canım herşey sütü etkiliyor bişeye canını sıksan üzsen kendini sütünü de etkiliyor, ben humana çayı içmiştim baya fark ediyor düzenli içince tavsiye ederim
betul3535 Tazeanneyk süt yapan yiyeceklerden dene belki onlarında faydası olur ama en önemlisi sütüm var de ılık duş al dinlen fırsat buldukça bulgur,dereotu,tahin,dut kurusu,ceviz,et,bol su,hurma,marul,ıspanak bunlardan tüketmeye çalış🌸
Defnelinaa Canım benim kizimda da alerji vardı biz alerji diyetisyeni tavsiyesiyle 4.5 aylıkken başlamıştık ek gıdaya biraz geç kalmış gibisin sütun azalmamıştır canım ek gıda sürecinde bende öyle hissetmiştim ek gıdayı kararında ver önceliğin anne sütü olsun emzirmeyi çok da azaltma canim
Tazeanneyk Defnelinaa aslında tamamen emziriyorum diyebilirim. Ama bazı geceler emzirip uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. Ağlıyor. Dolaptan süt saldırıp veriyorum içip uyuyor. Doymadığını anlıyorum o zaman :(
Defnelinaa Tazeanneyk üzme kendini canım sonuçta emzirebiliyirsun öyle düşün süt hemen kesilmez zaten aranızda o emzirmenin güzel bagi var bence emzirmeden önce biraz süt ver tam doymayacagi kadar üstüne sen emzirip yatır öyle bebek de sende daha huzurlu olursunuz buarada takviye olarak da solgar ruseym ve çörekotu yağı kullanabilirsin eczane de satılıyor bunlar ben çok faydasını gördüm
Damlladamla Tazeanneyk tam hatırlamıyorum ama iki üç varmadan aklıma geldikçe içiyordum çok sıcak içmeyi sevmiyodum soğutup aklıma geldikçe içiyodum
Tazeanneyk betul3535 teşekkür ederim adaşım :) aralarında kullandıklarım var üstüne ekleme yapayım :)