Nur_rs Arkadaslar merhaba. Şöyle bir sorum olacakti. Benim kizim dah 15 gunluk. Ben hem anne sűtu hem aptamil kullaniyorum. Şu durumda bebegime su vermem gereklimi?
Denizsayar Nur_rs tabiki vermelisin şu günde birkere 2 çay kaşığı mutlaka ver havalarda sıcak manada veriyormusunuz aksatmadan lütfen verin şu candır sonuçta hicbirzarari olmaz
Ayb Nur_rs merhaba vermenize gerke yok anne sütü veya formül mamadan malsimum besin faydası sağlaması için ilk 6 ay mama alsa dahi anne suyu gerekligörmüyoruz sizi ayrıntılı bilgi veren bir yazıya etiketleyceğim sevgiler
Hacerr7 Nur_rs kesinlikle vermen gerek sadece anne sütü aldaydı gerek duyulmazdı ama doktorlar bile her mama dan sonra 1 çay kaşığı içirin diyor
HamzasMomy Nur_rs daha yeni yazı okudum gerekli değil diye. Su midede boşuna yer kaplar ve tokluk hissi verir yazıyordu. Süt ve mamadan zaten suyunu aliyor
Elele Nur_rs aynı durum bizde hem anne sütü hem mama kullanıyoruz bana da çok ver dediler doktora sordum gerek görmüyoruz mamayı zaten suyla yapıyosun dedi
PelinKaraca Nur_rs kızım üç ay yirmi günlük anne sütü ve mama veriyorum. Gün içinde 30 cc kadar su veriyorum mutlaka.
Skrsln Nur_rs canım bebeğim 1 aylık ben de mama+ süt veriyorum doktora sordum şu an su vermene gerek yok mama ve sütteki yeter dedi. Ama haziran gibi havalar ısınınca başlamamız gerekecek dedi
nisannis kesinlikle vermen gerekir diyenler neye dayanarak bunu söylüyolar anlamıyorum en doğru bilgiyi doktorunuzdan alırsınız tabi ama formül mamayla da beslense ayrıca su vermeniz gerekmez zaten içindeki büyük miktar su oluyor. aşırı sıcaklarda belki verilir ama yinede doktorunuza sorun
ZBHaras Nur_rs bir kaç doktorda sordum gerek olmadığını söyledi benimde bebeğim çok çok az emiyor bazen hiç emmiyor daha 1 ay 2 günlük mama veriyorum ama su vermiyorum doktor verme dedi