Eylulum3 Merhaba anneler 25 günlük bebegim var banyo yaptirirken elleri kollari morariyor üşüyor mu acaba diye düşünüyodum netten bakayim bi dedim dogustan kalp hastaligi belirtisi falan yaziyor gece gece korktum bilgisi olan var mi
Yunusemreveannesi Eylulum3 kız niye netten bakıyorsun üşüyor olabilir yıkarken ufak elektrikli soba falan yak odanın ısısı iyi olsun
Mlkzrl Eylulum3 çok normal bişey. Evham yapmayın, içinizin rahat etmesi için 1. ay kontrolünle doktora soracaklarınız arasına not edin.
Eylulum3 Yunusemreveannesi Morariyo belirgin bi sekilde pek dikkatli bakmadim bidaki sefere dikkat edicem nasil olduguna üşüdüğündendir diye cok takmadiydim
Eylulum3 Gizoooo anlamadim ki ya korkuyo galiba ama aglamiyo hic suyu seviyo gibi aslinda ilk bebegim bide tecrubesizim
uyus Eylulum3 Merhaba.şoyle soylim netten bakınca bir süru detay yazıyo tabiki anne olarak korkuyoruz acaba benim çoğumdada varmi diye.benim oglumun elleri ayaklarıda morariyodu şimdi 3bucuk aylik morarmiyo artik.
Eylulum3 uyus off evet ya nerden baktim bakmaz olaydim içime kurt düşürdüm insallah üşüdüğünden falandir
Naira Eylulum3 canım doktora göstermen daha iyi olur benim bebeğimin doktoru hep soruyor benden morariyormu diye
Eylulum3 Naira aynen kesinlikle Göstericem canim sagol ben simdi aklima geldi netten bi bakayim diye gece gece korkuttum kendimi
Ruzgaarbeey Eylulum3 Merhaba 🥰 benim oğlumda da aynı sorunlar vardı. Her banyoda ellerini yumruk yapardı acamazdim bile. Mosmor kalırdı. Bende bakınca kalp rahatsızlığı olabilir diye görünce korkmuştum. Ama zamanla geçti. Şuan 7 aylık ama belki bi 4 aydır olmuyordur. 🥰 Hiç stres yapmayın. Normalde ağlarken morarması yoksa sıkıntı yoktur 🥰
Eylulum3 Ruzgaarbeey Ayy sagolun valla icimi rahatlattiniz kendini sıkıyo demek ki yoksa normalde aglarken falan olmuyor banyo yaptirirken oluyo
Ruzgaarbeey Eylulum3 evet sudan korkuyorlar genellikle 🥰 ben her değişik şeyi internete yazdım neler neler çıkıyor . İlk 3 ay hep hastanedeydim. Epilepsi den tutunda down sendromuna kadar. Eeg bile çektirdim sapasağlam çocuğa. Ondan sonra da tövbe ettim artık sadece buraya bakıyorum 😂😂😂😂
Naira Eylulum3 korkma canım belkide üşüyodur ama yinede böyle korkarak kafanda soru işaretiyle kaldığına doktora götürüp içinin rahat olması daha güzel olur
tuba27 Eylulum3 netten bakmayın yeminle hepimizi anksiyete hastası etti bu netten bakma olayı 🤦🏻♀️Asla değildir,henüz çok küçük cildi yumuşacık zamanla düzelir o
Eylulum3 tuba27 Deletedmom5284 Ezgialp sagolun kizlar valla biraz içim rahatladi bi daha da nete falan bakmam