Fatmabkdmr Bebeğim bu günletde yemiyor. Ne yaparsam yapayım. Bugün sadece sürekli mama içti. Süt ürünleri alerjisi var bebeğimin. Sadece alerji maması içti. Ne yapıcam bilmiyorum 🤷♀️
Seyma_29_ Fatmabkdmr kızımda aynı durumda 1 yaş dedik huylar değişti uyku yok yeme içme doğru düzgün yok 🙄
mry0909 Fatmabkdmr 2 yaşına girecek hala yemiyor arada bir iştah açılıyor sonra geri gidiyor gelmesini bekliyoruz bakalım 🙄
Fatmabkdmr Canavarannesi1 Busraata Seyma_29_ Gulbhr-kbcn Gulbhr-kbcn mry0909 Pembebeyzmavi ilknur_acr94 Damla29 desenşze hepimiz aynı konudan muzdaripiz. Bizim dr kontrolü var bakalım söyleyeceğim ne yapabilirim diye yönlendirir belki sizinle de paylaşırım. Yemeyen bebek çok zor 😞
Pembebeyzmavi Fatmabkdmr kızım tam yaşına girince ağzına lokma sürmemeye bailadı varya deliye dönmüştüm hatta çok post açtım bununla ilgili. Şimdi 14 aylık olmak üzere yavaş yavaş yemeye başladı
Damla29 Fatmabkdmr bizde öyleyiz 13 aylık olucak 2 gün sonra ama yediklerinide yemiyor zar zor yedirirsem işte akşam çorba içmedi bizimke yemek yemedi 180 cc mama içip uyudu