Aysu12345 En iyi en çabuk geçiren pisik kremi önerisi olan varmı? Kaç gündür ne yaptıysam geçmedi kızlar yardım 🙏🏻
Duhahlas Aysu12345 bizde aynı problemi yaşadık en iyi gelen sudocrem oldu birde ıslak mendili i suda bekleyim iyice yıkayıp öyle kullanıyorum tavsiye ederim.
Selma-aygun37 Aysu12345 kesinlikle sudocrem hem çok uygun hem harika bişey Bepanthol kullanıyordum onunla bile pişik oldu kızımın poposu delik delik olmuştu derisi sudocrem toparladı ve onunla devam ediyorum tekrarlamadi
Aysu12345 Yarenayse19 travazolu bebekler için pek onermiyorlar ama evde var sürsem faydası olurmu acaba?
Kubra19871986 Aysu12345 sudokrem feci pişigi vardı ilk ayda sebamed bi işe yaramadı nasıl hızla geçirdi inanamadım sudokrem tavsiye ederim mutlaka deneyin
Eylematlas Aysu12345 travazol veya travacort mantar ve kaşıntı kremidir bebeklerde belli bir aydan sonra doktor önesiyle kullanılır
Yarenayse19 Aysu12345 bebeğim pişik olduğunda doktorumuz vermişti ama çok ağır pişikte kullan diye eğer dediğiniz gibi çok fazla bir pişik durumu varsa kullanın bence pişik belli bir süre sonra mantara dönüyormuş o yüzden bu kremi vermişti bebeğime
EmineAsya Aysu12345 kesinlikle travacort kullanın benim kızımın baya bir kötü şekilde pişiği olmuştu normalde bebantol kullanıyorum ama pişik olunca sudocrem de almıştım ondan sürdüm 1 hafta 10 gün kadar kullandım sanki sönüyor gibi oluyordu ama sonra bakıyorum tekrar aynı şekline dönüyordu eltimin tavsiyesi üzerine travacort sürdüm geceden sabaha birşey kalmamış 1 günde geçti pişiği bu yüzden hiç başka kremlerle zaman kaybetmeyin emin olun bana dua edeceksiniz
Eylul-1 Aysu12345 kesinlikle marketten hemen arkonun tüp kremini alın kullanın bir gecede geçti ne mustela, sebamend,bepantol, sudocrem hiç biri iyi gelmedi arko tek çare
Helin123 Benim çocuğum pişik olunca ona güzel bi duş aldırırım. Sonra zeytinyağı sürerim üzerine de bepantol. Geçer hemen çok uzun sürmez. Poposuna da ıslak mendil değdirmem mecbur olmadıkça . pamuk ıslatıp siliyorum