Htckr 1 hafta oldu bebeğimin burun tıkanıklığı geçmiyor genzine gidiyor oda öksürük yapıyor 1 haftadır böyle ilaç kullandık hala geçmedi
Anneyim_anne Htckr bizde aynı durumdayız soğuk buhar kullanıyoruz hâlen. Burun spreyleri felan ama tam geçmiyor neden bu kadar uzun sürdü anlamış değilim. Küçük bide her şeyi de deniyemiyrm ki çabucak atlatsin
Anneyim_anne Htckr ama bak bunu deniyebilirsn az miktarda süt ve bir diş kadar sarımsagi cezvede bı taşım kaynatıp süzüp sadece süt kısmını verebilirsin.
cenese35 Htckr soganı ortadan kes üzerine 10 adet kadar karanfil batır bas ucuna koy iyi geliyormus bende simdi yaptım koydum benimd eoglanın burnu akıyor tıkanık
Htckr Anneyim_anne gerçekten ya doktora götürdüm kullandık ilaçları hala düzelmedi eğer böyle devam ederse tekrar götürücem bi türlü açılmadı burnu sürekli tıkalı burnu öksürük yapıyor oda ciğerlerine iner diye korkuyorum
Vuslat23 Sütünü sağ , banyoda buharlı ortamda beklet cıkınca nemlıyken çek burun aspiratörü ıle, bıol su ve emzır nane cayı ucır
Anneyim_anne Vuslat23 ahh aman aman naneye dikkat edelim. Geçen gece nane yağı süreyim dedim burnu açılır rahat eder diye az kalsın çocuk elimizde nefeslikten Gidiyordu Allah muhafaza ikisi aynı şey değil ama yinede dikkatli olmakta fayda var
Vuslat23 Anneyim_anne nane çayı canım 3 aydan ıtıbaren verdım ben az az 2 yada 3 damlada lımon, o yazdıgınızıda me bılırım nede kullandım
Anneyim_anne Vuslat23 aman aman çok korktum ben nane yağından. Gerçi kullanımına uygun kullanmadığım için oldu ama ömrümden ömür gitti acile gittik apar topar çok şükür kendine geldi sonradan. Nane çayı verilebilir dedigin gibi
dontsleppyunhappy Htckr normal serum varya ben burnuna ondan sıkıyorum, siringayla 5 ml çekip iki burnuna da, sonra da aspiratör ile çekiyorum.
Nejlavrl Htckr bol bol burun yikamasi yapin canim soguk buhar makinasi varsa buhar verebilirsin arkasindaki öksürmesin
Astalavistaaa Kızımın da burnu akıyor genzine iniyor öksürük yapıyor uyutmuyor bu da. Napcam bilmiyorum rhinfant kullanıyorum bakalım inşallah geçer. Geçmiş olsun 🤲🏼
Girlmomsss Htckr bizde de basladi dun basladi bende surekli burnunu aciyorum meyve vs yediriyorum toplarlar umarim 🙏
Merve-padir95 Htckr çam kozalagi bali kullandim ve fayda eden tek sey o oldu sabah aksam 1 cay kasigi verdim ve gecti