Nilhanim Kızlar kızım 5 buçuk aylık şuan burnu aşırı tıkalı nefes almakta çok zorlanıyor serum fizyolojikte kalmamış uykudan uyanıyor sürekli onun dışında ne yapabilirim açılması için lütfen acil
Brsnysr Nilhanim soğanı ikiye bölüp ara ara karanfil batırın basucuna koyun ev pideci gibi kokuyor ama ols yeterki uysunlar rahat
Alyaa_43 Nilhanim 1 su bardağının içine tuz katıp kaynatın serum fizyolojik olmadığı zaman ben öyle yaparım isterseniz bi araştırın internetten
Brsnysr Bide burda okumuştum yakasına azıcık lavanta yağı damlatma rahat nefes aldırır diye ama denemedim okudum sadece soğanı denedim ama işe yaradı biiznillah
Melooo26 Ben mustela göğüs balsam kullanıyorum hırıltı hissettiğimde sırtına da sürüyorum bir problem yoksa her gün göğsüne sürüyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Eylullmomss Soğanı ikiye bölün iki tarafına da karanfil bastırın soğana baş ucuna koyun yada yastigina yatagina cold mix damlatabilirsiniz stremar burun spreyi de olabilir
Brsnysr Nilhanim Valla öyle yazmıştı bı bayan yakasına lavanta damlatiom 1-2 damla rahatlıyor demişti
Eylullmomss Nilhanim evde şuan sadece onu yapabilirsiniz onu koyunca yarim saat bir saate kadar zaten burnu açılır merak etmeyin şuan baş ucumuzda bizimde oda leş gibi soğan kokuyo ama burnumuz full açık ikimizinde tıkanıklık yok
Nilhanim Eylullmomss koydum ben de artık yapacak bişey yok sabaha lahmacun yemiş gibi kalkarız artık :))