Paradiseeeee Sevgili adminler haftalardır bitmeyen reklamlar var gece bi anıyorum reklam sesinden sıçrıyor neden reklamlar bu kadar uzun 😡
Laden Paradiseeeee canımız annemiz, Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌺
Asliiibensu Laden valla bende dk bile sürmüyor sürekli cıkıyor yazı okuyamaz oldum bu maile atacagım birazdan
HiraSara Asliiibensu aynen valla daha önce yoktu nerden çıktı bu reklam anlamadım tam yazıları okuyorum birden reklam çıkıyor bide uzun uzun o yüzden anında çıkıyorum reklam sayesinde mesaj yazarken yine çıktı çok sinir bozucu
Laden Paradiseeeee düzeltebilmemiz için sizlerden ekran resmi istiyoruz annemiz. Sizlerin gönderdiklerini teknik ekibimize iletiyoruz🌺
kahvela En azından sessiz reklamlar koyun. Anne bebek uygulaması için sesli reklam koymanız da gülünç yani gerçekten. Kaç kez bebeğim uyandı bu yüzden çok sık girmez oldum.
Paradiseeeee kahvela evet sonucda bebelerimiz uyuyor gece bile kalkıp çocuk emzirirken sallarken uygulamaya giriyorum ses bangır bangır çok da uzun bende mail atayım ekran resmini alıp adminlere