Mertela_32 Kızlar 4 gün önce sünnet olduk oğlum 8 günlüktü olduğunda antibiyotik krem vermişti doktorumuz pipisinin ucuna sürdüm ama sarı şekilde tabaka halinde kaldı nasıl geçecek başına gelen var mı
Kk41 Mertela_32 hiç dokunmayın kendi kendine geçecek. su banyosu verir doktor hiç bişe olmuyor merak etmeyin
keremm00 Mertela_32 çok sürmeyin kremi sabah akşam çok fazla boca etmeden sürün sarı iltihap gibi oluyor ama o kuruyarak geçecek bizimki öyle sarı gibi olunca doktor bıraktırdı bugün kremi Cuma’ya kadar sürmeyin tekrar fotoğraf atın dedi. Yani eğer sulandırıyor gibi oluyorsa sürmeyin kremi
Mertela_32 Kk41 Sanki soyulur gibi olmuş bazı bölgeleri dokanmadım hiç banyo suyuna oturt 5 dakika beklesin diyenler oldu enfeksiyon kapar diye korkuyorum
Mertela_32 keremm00 Evet aynen dediğiniz gibi şuan. Peki koyu renk aldı mı sizde de kurudukça? bir de nasıl geçecekmiş bu tabaka doktorunuz bi şey dedi mi
Mertela_32 Asafeymeninannesii 3. Günde yaptırdık yumuşar gibi oldu soyulacak gibi işte dokanmıyorum hiç mikrop kapar diye
Asafeymeninannesii Mertela_32 Aynen dokunmayın. Kremlerini düzenli bir şekilde kullanmaya devam edin. Bir kaç güne kalmaz düzelir inşaAllah 😌 Geçmiş olsun 🌺
sheesyelllow Mertela_32 hiç ellemeyin geçer kendiliğinden bolca pişik kremi ve sarı kantaron yağı kullandık biz bı haftada tamamen gecti
sheesyelllow Mertela_32 hayır yakmaz sadece yarayı daha çabuk iyilestiriyor yağ olduğu içinde yapisiklilik olmuyor bolca kullanın her bezi açtığınızda sürün bol bol bizim bir ay oldu sünnet olalı ben hala kullanuyorum pişik olmasın diye günde 1 defa suruyorum
BusUgUr Mertela_32 bizde 6gün önce sünnet olduk. Ben sabah akşam 15dk sıcak suya oturuyorum tabaka falan olmadı. Banyo kovasına suyu dolduruyorum bebişimide elimle tutuyorum o ayaklarını çırpıyor içinde.
Mertela_32 BusUgUr Bize 3 güm sonra banyo yap dediler o tabaka 3 gün içinde oluştu zaten siz krem sürmemiş miydiniz acaba
BusUgUr Mertela_32 sürüyorum sabah öğle akşam bol bol sürüyorum. Ama sabah 15dk akşam 15dk sıcak suya oturuyorum. Birde 3beden büyük bez takıyorum pipisini içine alacak şekilde de karton bardak takıyorum öyle kapatıyorum bezi.
MSYAC Mertela_32 Canım hiç müdahale etme ılık suyla günlük yıka ben 10 gün boyunca günlük ılık suyla yıkadım o tabaka benim oğlumda da oluştu bardak koyuyordum 5. Günün sonunda bardak kullanmayı bıraktım hemen geçti😇