Duyulurum turunculuanne altın bileklik alalım ilk hediyesi annemle babamın desin dedik ama daha alamadık 14 aylık 😄
eceunverkanra Petitom Benim oglum da ilk adim arabasini suruyor hosuna da gidiyor henuz tam yurumuyor ama aklimda olsun dusuneyim ben de 😌 Teşekkür ederim❤️
Petitom eceunverkanra Amazon’da da uygun fiyatı ama ben hiç alışveriş yapmadım oradan onu araştırıyorum
eceunverkanra turunculuanne Evet bebegim erkek😌 Araba falan suruyor bence sever diye dusunuyorum ama bakacagim hic arastirmadim oyle lafta konusmustuk esimle alsak mi diye, ne zaman dogum gunu bebeginizin? Bizim de 20 Ekim🤗
minnosummm turunculuanne ben kızıma 2 yas doğum günü için balık alicam kendisi çok seviyor istiyor anneye babaya bana diyor😀
turunculuanne Petitom Amazon’dan ben de almadım ama alan kişiler biliyorum hiç sorun yaşamadılar😌 bi tanesi de kardeşim hatta
Petitom turunculuanne öyle mi teşekkür ederim içimi rahatlattınız muhtemelen oradan alacağım alırsam ☺️
Nelf28 turunculuanne kutu kutu besteden beste yaptırdım. Ömrü boyunca saklayabilecek ve asla harcanıp gitmeyecek.