hlebz5255 Merhaba arkadaslar 2 aylık bebeğim var 3 gundur kakasını yapmadı. Yapmaması normal 10 güne kadar biliyorum ama bu durum onu cok rahatsz ediyo süreklı ıkınıyo ve huysuz masaj yapıyorum o kadar uğraşıyorum geçmiyo sizin başka öneriniz var mı😔
gulsnmstf hlebz5255 bnm kı bır aylıktı kabız oldugunda esım bnden habersız kuru kayısı suyu kaynatmıs vermıs 10 ml den fazla vermıs bı kac saat snra yapmıstı bncok kızmıstım verılırmı dye de cocugum rahatlamıstı resmen
1Emirbebek hlebz5255 canim oncelikle sen beslenmene dikkat etmelisin. Pirinç gibi kabızlık yapan besinleri az tüket. En acilinden kayısı kompostosu tuketebilirsin. Sütünden bebegine de geçer. Benim bebegimde karin üstüne yatırmak ise yarıyor kaka yapma konusunda. Karin üzerine yatırıp sırtına dairesel masaj yapıyorum benim bebeğimin kaka sıklığı arttı.
AseLBebek26 hlebz5255 Sabah bir çay kasigi zeytinyağının içine kendi sutunu sağ içir, akşam üstü de aynı sekilde içir, ikinci gün sabah tekrarla ise yarar
hlebz5255 ozlemkuscu58--35 nurse hurveysin gaz damlasnı verdm ama fayda etmedi o da bitkisel aslında 🙄
ozlemkuscu58--35 hlebz5255 bnm bebeğimde 2 aylık canım 2 hafta önce aynı sıkıntı bizde de vardı. Bende kullanıyordum damla işe yaramadı. Zeytinyağı verdim
ozlemkuscu58--35 hlebz5255 ediyor canım. Sen kendin Melisa çayida icebilirsin.hem anne sütünü artırıyor hemde sindirimi kolaylaştırıyor
Ceylanergen hlebz5255 canım hergün ağIna bir çay kaşığı zeytin yağı ver asla zararı yok bebeğin rahat edecektir