Muge35 Prima premıum u üç ayrı arkadasta farklı zamanlarda kullandık üçümüzün bebeği de pişik oldu ... petek dokusu bebegınızı pişik yapıyor .... normal primadan daha memnunduk ... kimsenin bebeği pişik olmasın parası da bosa gitmesin ......
DamlaKck Muge35 Oğlum 2 ay 25 günlük, doğduğundan beri Prima Premium Care kullanıyoruz, ne pişik ne sızdırma hiçbir sorun yaşamadık. Ben çok öneriyorum👍🏼
[silindi] Muge35 ben kullanıyorum ve cok memnunum hic pisik olmadı kızım 6.5 aylık. pisik sadece bezden kaynaklı degil, annenin yedigi seylerden dolayı da oluyor
damlahira Muge35 Bende kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadık 7 aydır tavsiye ederim. Pişik sadece bezler yapmaz yediğiniz şeyler yada diş çıkarma döneminde de pişik olabilir
Gamze001 Muge35 iki oğlumada kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım bezi elinize aldığınızda bile kalitesini anlıyorsunuz yumuşacık kokusu yok diğer pirimanın çok kötü bi kokusu var ona katlanamıyorum
Muge35 Ben bir haftadır bu bezi kullanıyorum bnm kızımda yaptı şimdi normal primaya döndüm yine.... demek ki bebekten bebege değişiyor bnm üç arkadasımda aynı sorunu yasadı....
maviceselcan Muge35 ben de bebeğime kullanıyorum. İlk kızımda da kullandım. İkisinde de bi sorun yaşamadım. Çok memnunum. Ama ablamın bebeği pişik olmuştu. Biraz bebeğin cildiyle de alakalı galiba. Her bebekte aynı olmuyor.
maviceselcan Muge35 ben de bebeğime kullanıyorum. İlk kızımda da kullandım. İkisinde de bi sorun yaşamadım. Çok memnunum. Ama ablamın bebeği pişik olmuştu. Biraz bebeğin cildiyle de alakalı galiba. Her bebekte aynı olmuyor.