Merhabalar mama olarak hangilerini tercih ediyorsunuz? Ben aptamil kullanıyordum ancak sonrasında tuvaletini yapmakta oldukça zorlanıyor. Tavsiyelerinizi alabilir miyim
Beriltalay Bende aptamil kullanıyorum, bizdede kabızlık problemi var diğer mamalarda pek fayda etmedi ona devam ediyorum, zeytin yağı verin çok faydası oluyor.
Beriltalay aptamil bi gün kullanabildik gaz sorunu yaşadık. Evolvia kullanıyorum ve ben çok memnunum günde 2-3 kez kakasını yapıyor gaz sancısı çok fazla çekmiyor.
Beriltalay ben aptamil kullanıyorum 3gun sonra çıkıyo ama kilo aldırmıyor gibi geliyo
Beriltalay golden goat derim tek geçerim çocuğum sayesinde sarılık olmadı çok uyumasına rağmen. Ayrıca anne sürüne en yakın mama
Beriltalay aptamil bizde de kabuzlık yaptı bende conformil olanını aldım dün iki kez verdim bügün kakasını yaptı bu hazmı kolay lif oranı yüksekmiş dokdorumu üç mama önerdi bize evolvia aptamil smo
Beriltalay Aptamil kabız yapıyor diye çok duydum daha vermeden bebelac kullanmaya başladık çok şükür bir sıkıntı yok canım 🙏 yalnız ben günde 1 veya 2 güne bir veriyorum akşamları yani az kullanıyoruz
Hipp kullaniyoruz biz kaka yapmakta zorlaniyor ama mamadan oldugunu hic dusunmemistim :/ basta aptamil kullandik o zaman zorlanmiyodu sonradan degistik hipp e gectik.
diraraa ben hem anne sütü hem mama veriyorum mama verdiğim zaman yani aptamili verince çok ıkınıyor ve zorlanıyor. Sİzinde kesin ondandır ağır geliyor olabilir o mama 😊
LeylaEren aptamilin kabızlık yaptığjnı duymuştm daha önce bn.bize hastanrde direk hipp önerdiler cok da memnunum 😊
LeylaEren 47 günlüğüz vermem dogru olur mu acaba
Bnde hipp combiotic kullanıyorum ama aynı zamanda anne sütü de veriyorum. 47 günlük olduk ancak bizim de kabızlık sorunumuz var sizlere tavsiyem humananın kimyonlu rezene cayı.. 100 ml bir tatlı kaşığı demleyin gün içerisinde belirli aralıklarla içirin ertesi gün muhteşem bir manzara ile krşılaşacaksınız bnden söylemesii 🤣
fdmozkncmn bizde 47 günlüğüz ve bende hem anne sütü hem mama veriyorum 😊 mamayı günde bir veriyorum o verdiğim mamanın kakasında inanılmaz zorlanıyor mama değiştirmeyi düşündüm sizin dediklerinizi de mutlaka yapıcam mamadan memnun musunuz
7 sene önce kızımda bebelac kullandım, şimdide oglumda kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı, kakasıda normal gazda yapmıyor ☺️ Hatta gecen bebevita aldım hip in ürünü oda cok guzel organık bi mama. Hem mama yerıne ek gıdaya geçtik biz bi kaç gündür mamayı kestık
bilgibulutu doktor bize de bebelac önerdi ama bebelac kullanan hiç duymadım burada ondan sormak istedim. Teşekkür ederim ya hip ya bebelac alacağım 😊
Muhercuervo bizde de sorun yaratıyor ağır geliyor galiba teşekkür ederim 😊
İlk ay biz de aptamil kullandık çok gazı oluyodu ve çıkaramıyordu kakasını yaparken de zorlanıyordu humanaya geçtik şimdi çok rahatız mamadan sonra daha omzuma alırken çıkarıyor gazını bazen
Beriltalay bugun tekrardan aptamil vercem bakalim ikinma zorlanma olcak mi Cocuklari denek gibi kullaniyoruz 😂😂
Beriltalay ben vermiştim bi sorun olmadı çok şükür
Beriltalay bn ilk günden beri takviye olarak veriyorum ve cok memnunum baska hiç bir mama denemedim çünkü bu mama combiotik olması medeniyle bağırsakları da calıştırıyormuşş ama humanayı herkese söylüyorum mutlaka yapın 😊
Beriltalay ben dediğim gibi cok memnunum aptamil ve sma kullandım bebegimde aptamil acayip gaz yapıyor ve kabız, sma cok pis kokuyor. Bebelac bize cok yaradı
Beriltalay Suan bn kullanıyorum gold olanı bakalım
bilgibulutu çok teşekkür ederim 😊
Beriltalay ıhlamur verebilir miyim geeçekten heralde bal atmadınız ne kadar verdiniz
Anneoldum bn aldırmadığını düşündüğüm icin değiştirdim