ozgurm 27 aylik oglum inanin hic bisey sokmuyo agzina birazda grip surup iciriyorm sadece onlar geciyo bogazindan diyebilirm nasil ustesinden gelicem bu istahsizlijkla bi bakin tecrubeli anneler bi cvp atin cok huzursuzm 🙁
Hll20 ozgurm farklı seyler deneseniz ya da yemek yedigi ortami degistrseniz. Benimki tam bir kamyon otobüs delisi. Balkona oturtuyorum o arabalari izlerken yediriyorum inatlastgnda.
kaansmom ozgurm 21 aylığız yemiyor yemiyor yemiyor doğduğundan beri yemekle sorunu var çocuğumun anne sütünüde 1 yaşına kadar aldı mamada sevmedi . Akışına bıraktım artık kendime yapıyorum yoksa
ozgurm Hll20 denemedigim kalmamistr herhalde polis araba delisi benmkide arabadaki amca bak sana yemek veriyo diyorum arabayla bir yedirmeye calisiyorum iki kasik yer sonra yine versemde agzindan cikartiyo
ozgurm Hll20 oyledir ins artik ona yoruyorum walla ya yoksa dusunmekten ben hasta oluyorum migren var bide sormayn gtsn
ozgurm sincapinannesi onada baktirdim ya bi sikinti gorulmuyo dedi dr acaba tum bubyastaki cocuklar aynimi ins tez zamanda gecer bu felaket gunler