Elifelif00 İyi akşamlar anneler 3,5 aylık bir kızım var. Sürekli ama sürekli tokta olsa eli ağzında. Oyunca versem oyuncak ağzında kucagımda bile kıyafetmizi ağzına almaya çalışıyor bu aylarda normal mi diş kaşıyıcısı versem damak yapısını bozar mıyım
AryaDuruMomy Elifelif00 ay canım aynı dertten bende de var kızım 3 ay 18 günlük sürekli eli ağzında deli ediyor beni aç tok fark etmiyor ben önce aç diye mi emiyor diyordum ama emdikten sonra da yine elini ağzına götürüyor bende ne yapacağımı şaşırdım elini keşfediyormuş bu aylarda ama alışkanlık haline getirmesinden de korkuyorum
Rabiacoruh2 Elifelif00 benimde kızım 3 aylık sürekli eli ağzında damakları geliştiği için sürekli eli ağzında oluyor erken diş çıkarıcaklar bizimkiler sanırım😂
Alparslaninannesii Elifelif00 canım oğlum şuan 4 ay 13 günlük 3 aylıktı başladı ya sürekli elinde ağzı bazen kusuyor bazen eli ağzında konuşuyor ellerini ve parmaklarını keşif yaptıkları şçin bu davranışı sergiliyolarmış
Kedidirokedi Elifelif00 benimde bebeğim 4 aylık 1 aydır sürekli eli ağzında emzik yerine emiyor emzik hiç almadı ağzına ama parmaklarını cuk cuk emiyor😂
Elifelif00 Slnhazl10 Sedakcby Rabiacoruh2 AryaDuruMomy ya yarın doktora gittiğimde soracağımda ama el sürekli ağızda olunca bazen kusuyor midesini bulandırıp 😂 izin versem el ağızda yaşayacak 😂
Sedakcby Emsimler ellerini herhsngi bi sorun teşkil etmez alışkanlık da olmuyo merak etmeyin bırakın Emsimler 🤗 4 5 aylık gibi kendilerinden bırakıyorlar zaten bayılırdim ben elini emmesine 🥰🥰
Sedakcby Elifelif00 evet o kendini kusturmak hala var bizde 7 aylık boğazına kadar sokuyo elini ağzına 😅🤣 ama diğer türlu sorun olmaz ellerinin tmezligine dikkat etmek gerek tabi sürekli ıslak olduğu için elleri tüy falan yapışıyor mutlaka
Elifelif00 Ayse3695 bazen diyorum zaten aferin annecim emebilirsin aç bırakıyorum ya seni sen elini emmeye devam edebilirsin diye 😂
biradamavisi Elifelif00 benimki de 3.5 aylık el hep ağızda doktoru çok normal dedi salyadan üstü başı ıslanıyor hatta. Engellememek gerekmiş, diş kaşıyıcı verdim ben sevmedi eller daha lezzetli geliyor
Elifelif00 biradamavisi aynen öyle sürekli salyalar felan engellemiyorum takılıyor hanfendi kafasına göre zaten egllersem sinirlenıyor ıhhh ıhhh diye 😂
sulece Elifelif00 şu an oral dönemde olduğu için keşfetmeye çalışıyor. Benim bebeğimde 3 buçuk aylıkken baya elini emiyordu. Elini keşfediyor dedik sonra 4 buçuk aylık olunca bi de ne görelim 2 tane diş bizi selamlıyor 😅🦷 şu an 5 aylık hala eli ağzında
Tombikdonerartikcokpahali En erken biz miyiz? 😂 bebegim 1 ay 23 günlük. Allahım eli sürekli agzindan çopur çopur ses çıkıyor birde 😂😂😂😂😂😂