Momstar Kızlar bebeğim 8.ay 20 günlük ismine dönmüyor kafama takıldı sizlerde durumlar nasıl? Tesadüfimi bakıyorlar yoksa isimlerini tanıyorlar mı? İçime kurt düştü akşam akşam:(
Hep_mi_uykusuz Momstar Başka bi sese donuyor mu seslenince yada oyunvak sesine falan.Sorun oldugunu dusunmiyorum bence cok kafaniza takmayin
Elifsmotherr Momstar 10 aylıkken dönmüyordu. Çünkü hiç ismiyle hitap etmiyorduk şuan 19 aylık maşallahı var önünde 2. Dili konuşuyoruz bazen anlamasın diye 😀😀
Derinsmommm Momstar bizimki altı aylıkken ismine dönmeye başladı. Şu anda 7 aylık. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor telaş etmeyin bence.
May01 Momstar şimdi 8 ay 22 günlük. geçen ay bakıyordu. Şimdi asla bakmıyor dikkatini başka şeye veriyo inatla seslenince bakmıyo. Yani değişiyor bakmaması normal gibi
Momstar Hep_mi_uykusuz evet dönüyor başka seslere başka şekilde seslenincede dönüyor ama ısrarla adına dönmüyor sanki bilerek yapıyor gibi
Momstar May01 öyle mi bizimkide öyle yaptı 6 7 aylıkta bakıyordu ama şimdi ısrarla bakmıyor sanki kasıtlı gibi
incila Momstar merhaba, çoğunlukla ismi ile değil de başka şekilde hitap ediyosanız belki ondandır. Siz ısrarla ismi ile çağırın ayna karşısında sen ali(örnek) ben ayşe şeklinde konuşun öğrenir minnoş🌸
Momstar incila ayna fikri güzel teşekkürler 🙏kaç zamandır ismiyle hitap ediyoruz öğrensin diye ama aynayı deneyeceğim 🥰🌺
Sumeyyebaglan Benim oğlum bakıyodu seslenince ama bu bi kıstas değil çünkü her çocuğun gelişimi farklı🙋🏻♀️
manicurist Momstar 8 ay çok geç degilmi 5 aylıkken ismiyle seslendigimde bakıyordu hep bence bir doktora görünün geçmiş olsun
xxNilaraxx Momstar 8 aylik ismini soyleyince donuyor ama her zaman degil. Sadece ben degil anane dede onlae soyleyince de donuyor ama dedigim gibi her seferinde degil