sonsuz17 Kızım 2 yaşında 10 kilo 700 gram 700 gramı da bu karışımdan aldı 20 günde ama devam etsem daha da alır mı bütün yaz 10 kiloydu 18 aydan beri içinde olanlar : 1 muz 1 ceviz 1 bardak Kefir 1 kaşık yulaf 1 kaşık pekmez Ne meyve varsa
Dilos01 sonsuz17 20 gunde 700 gram mi aldı canım masallah benim kızım da umarım uer ya ben de yapayım o zaman öğlen kalkınca veririm çok hareketli bi dakika yerinde durmuyor benim kızım da Allah bağışlasın hayırlı doğumlar oksun insallah kac haftalıksın bu arada
sonsuz17 Asafinannesi_0 ay Öyle mi diyorsun İnşallah toparlar Ben de hamileyim Ben de içiyorum bu karışıma
sonsuz17 Dilos01 Evet Biz üç ay yakın köyde kaldık bu sene orada hiç kilo almadık 10 kiloydu 00 gram bile almıyordu çok hareketli bütün gün dışarıdaydı ben de kafama taktım kilo aldırmak için 20 günde aldı bu kiloyu İnşallah devam eder düzenli olarak kullansın Sizinki kaç kilo Ben 6 + 2 haftalık hamileyim
Marjinal_Anne2 sonsuz17 ay bende yapayim ya , ama inşallah içer benimki de 😢🙏🏻 İnş toparlarlar ya bir an önce 🙏🏻🙏🏻
sonsuz17 Marjinal_Anne2 tadı çok güzel Ben biraz daha şirin olsun diye bir kaşık pekmez atıyorum Çilekle çok güzel yaptı tadını aynı Danone gibi bende severek içiyorum
Dilos01 sonsuz17 bizimkide 1 yaşında ama 10 kilo ya var ya yok aşırı hareketli yedigini hemen eritiyor haliyle umarım bize etki eder
Betulkumsal09 Nasıl yaptiniz peki sabahları mi veriyorsunuz ac karna mi yada günde kaç defa veriyorsunuz benim kızımda çok zayıf yemek yemiyor doğru düzgün bende denemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
sonsuz17 Betulkumsal09 benim kızıma yatmadan önce çorba içiriyorum ekmekle sonra öğle uykusuna yatıyor Kalkınca da bu karışımı veriyorum iki saat sonrasında anda akşam yemeği yiyor
sonsuz17 Betulkumsal09 tarifi yazıyor o şekilde yapıyorum robottan çekiyorum Ben de içiyorum tadı gayet güzel inşallah ben de kilo alırım
Noname21 sonsuz17 güzel. Cok şekerli olmasin dikkat edin birde yemeklerden önce vermeyin. Bende şuraya bir tarif bırakayım 3 ceviz 4 5 fındık Bir kuru kayısı 1 kuru incir. Süt Yulaf Kayısı ve incir haşlanır robota atılır. Geri kalan malzemelerle çekilir. Yulaf8da haslayabilirsiniz. Ben her gün veriyorum bağırsaklarını da iyi geliyor
sonsuz17 Eylul_um kendim yapmıyorum hazır alıyorum A101 BİM’de de var Altınkılıç marka büyük paket alıyorum 4 gün gidiyor