Alparslanbebek_1 Kızlar bebeğim 1 ay 14 günlük gözlerine baktığımda yanlarına doğru sarılık vsr gibi ben onu nasıl geçirebilirim doktor hafif sarılığı var demişti ama ciddi nir sorun taşır mı emziriyorum zamanla düzelir mi bu yoksa başka birşeyler yapmalı mıyım ?
MyEternalLoveNoyann Alparslanbebek_1 sarılığın tek çaresi beslemek başka bişey yok biz kuveze girdik sariliktan doktorum sadece bol bol besle demişti
MyEternalLoveNoyann Alparslanbebek_1 hafif gözlerinde varsa çok sorun olmaz zaten başlangıç aşamasında şuan da sen bol bol besle hatta sağma makinen varsa sütünü sağ emzirme sonrası takviye olarak onu da ver doktorum bana öyle demişti sen doyuyor zannediyorsun ama küçük oldukları için çabuk yorulurlar doymazlae o yüzden takviye yap mutlaka demişti ama bizim sariligimiz çok yüksekti
Alparslanbebek_1 MyEternalLoveNoyann bizim yüksek olmadı çok sükür az var dedi ama hala gözünde var gibi
MyEternalLoveNoyann Alparslanbebek_1 tamamen geçmesi 1ayi bulabiliyormus öyle demişti geçecektir merak etme çok azmis zaten bişey olmaz Allah’ın izniyle