[silindi] Kizlar 4ay 9 günlük bebeğim mama artı sağım ile besleniyor emme yok. 3 saatte 1 90 CC içiyor .gündüz 6 kez gece de bir kez 90 CC. Az olduğunu düşünüyorum ama bebeğim memnun gibi. Kilosu da 6100 .nasıl ??
Eylulg [silindi] benim bebeğimle aynı gidiyorsunuz 3 saatte 90 cc kadar iciyor 4 bucuk aylık kizim ve kilosuda nerdeyse aynı fazlasını versemde içmiyor demekki yetiyor 🙄
Zeynebinannes [silindi] benimki 2 ay 1 günlük sadece mama içiyor 2,5 3 saatte bir 90 cc veriyorum 60 cc verdiğimde yetmiyor. 90 verdiğimdede bitiyor hala biberonu çekiyor o ara emzik veriyorum fazla gelecek diye
ilaydaergul [silindi] benim bebeğim de 3 aylık 110 cc içiyor ama bana bebeğinizin kilosu biraz az geldi benim bebeğim de 3250 gram doğdu 2. Ay kontrolünde 5850 gramdı
Clouds [silindi] 2 aylığız sağım+mama yapıyoruz toplam 90 cc veriyordum bu hafta 100 cc cc ye çıkardım
Eylulg [silindi] meme mama gidiyorduk doktor kilo alımı kötü degil ama daha iyi olabilirdi dedi zaten sütüm azdı şimdi tamamen bıraktı emmeyi sadece mama içiyor burda okuyorum 3 saatte 120 150 cc yazan oluyor ama içmiyor zorlayinca diliyle itip tükürüyor demekki yeterli geliyor
Eylulg Zeynebinannes bi ara kızımda emmesine rağmen içiyordu galiba 4.ay atak olabilir diye düşünüyorum
BusUgUr [silindi] normalde 180cc içmesi lazım 4saatte bir. Ama her bebek aynı değil iştahı aynı olmuyor. Benim oğluşumda 3aylık 3 saatte 180cc içiyor 🤣 4saatte 150cc içmesi gerekirken doyuramıyorum. Doymayan bebek uyumaz korkmayın huysuz olur.