Deletedmom_21 1 aylik oglum 12 saattir uyanik uykuya dalamiyor karni tok alti temiz gazi da yok ama dalamiyir uykuya uykuya dalabilmesi icin ne yapabilirim muzik ninni aciyorum oda fayda etmiyor sürekli esniyor ama uyuyamıyor akıl verin lutfen
Tugce Deletedmom_21 çözümü bulamadım ama kendinizi üzmeyin. Benimki de uyumuyor 15 saat uyumadığı oluyor. Her gün aynı saatte gece uykusuna programlı gibi yatıyor ama gündüzler maalesef ne yapsak boş gibi gözüküyor
Rinna Deletedmom_21 4o günlük oldu benim bebekte aynı şeyleri yaşıyoruz. Gündüz çok güzel uyurdu artık uyumuyo sürekli kucakta gezinmek istiyo ve çok zor .
ArdicEge Deletedmom_21 banyo yaptırın suda vakit gecirsin sonra ayaklarına yag ile masaj yapın oda karanlık olsun arkadan sakin müzik acın böyle deneyin bir de. Kıyamam minnosa. allah gaz sancısı yüzünden uyuyamadıgı günler göstermesin insallah🙏🏻
Tugce Deletedmom_21 benimki 2,5 aylık oldu. Doğduğunda gece hiç uyumazdı 15 günlük olduğunda gündüz hiç uyumamaya başladı. Kolik, alerjik biz buna bağlıyorduk ama gaz sorununu sıfırladık epey. Yine uyumuyor
Deletedmom_21 ArdicEge amin canim allah razi olsun banyo yatıramam canim asi oldu bugun doktor yaptırma dedi masaj yaptım ama kolik bebe birde 😔😔
Deletedmom_21 erdeminannesi12 kolik bebe canim birde asi olduk bugün normalde 1 seferlik az da olsa uyurdu
3MelekAnnesi3 Deletedmom_21 1 aylık bebegin uyumamak için bir sebebi olamaz cnm eğer gercekten gazı olmadıgına karnı tok olduguna eminsen vede hasta degilse tabi onun dısında uyuması lazım 12 saat cok uzun ve bu imkansız acaba 10 dk felan uyuyp uyanmıyor mu onuda uykudan sayıyorlar cunku uzun uyku düzen pek beklememek laızm
Deletedmom_21 3MelekAnnesi3 aslinda 10 dk şeklinde 5 dk seklinde uyuyorlar aslında uykusu vsr ama gozlerinu kapatiyor tam uykuya gececek gibi oluyor hop birden acıyor sanki uykusu yokmus gibi duruyor
3MelekAnnesi3 Deletedmom_21 o ona yetiyor cnm memede gözünü kapatması bile yetiyor bazen biraz sabır lazım bizlere 😂zamanla düzeliyor
EsilaGizem Deletedmom_21 benim bebeğim de 41 günlük aynısı tam uyudu diyorum hop uyanıyor gündüz bu şekilde akşama kadar ayağımda salliyorum tek uyusunda huzursuz olmasın diye
Deletedmom_21 3MelekAnnesi3 ayy ne değişik bunlar yatın uyuyub iste mis gibi ekmek elden su golden 😂🤦♀️
meneksegul_68 Deletedmom_21 benimkide ozaman lar aynıydı gece uykusuna 8 buçukta geçer gecede 2 defa uyunur ama gündüz asla uyumazdı şuan 9 buçuk aylık gündz düzenli uyutuyorum sanırım büyüdükçe düzeliyor uykuları
Lilababymom Deletedmom_21 ilk 3 ay benim bebeğim de saatlerce uyanık kalırdı 5 dk uyusa diye bakardım ben yorulurdum o yorulmazdi uykusuzluktan. Zor ama geçiyor. Bir çözümü var mı gerçekten bilmiyorum. Ben evin içinde bebek arabasıyla gezdiriyordum o şekilde gezer halde uyuyordu bi sure durunca uyaniyordu. Ya da ayaklarımda sallıyordum oturduğum yerde 2 dk içim geçse uyaniyordu. Bizim sorunumuz gazdi sanırım 3 aydan sonra yavaş yavaş azaldı uykular da yavaş yavaş düzeldi. Gündüz uykuları yarim saati geçmiyordu artık bazen 1 saati bulmaya başladı. Buyudukce yoluna giriyor maalesef tek ilaciniz sabır ve zaman. Allah yardım etsin çok zor
Deletedmom_21 Lilababymom saolun allah razi olsun bizimkife kolik bebek inan besigi sallamaktan bileklerim ağrıyor