Kbraoguzz Selam bebeğim 36 haftalık doğdu şuan 23 günlük sütüm çok fazla yok bebeğime yetmiyor zaten gögüs ucum pek olmadığı için silikon uç ile emziriyorum ve mama veriyorum arada ve geceleri mama verenler 20-30 günlük bebeklerinize kaç cc veriyosunuz
sadeturkvatandasi Kbraoguzz bebeğim 32 günlük uyanıkken memede hep ama geceleri uyanmıyor mememi almıyor bende 2 saatte bir biberondan besliyorum. Sütümü sağıyorum 60 cc veriyorum bi kerede mama veriyorum onu da 60 cc veriyorum. Aslında 50den başlayın 10 cc yükselterek gidin anlarsınız fazlasını kusuyorlar zaten geçen 70 denedim fazla geldi kustu 60la devam ediyorum
Skylifee006 Kbraoguzz canım bende mama meme ilerliyorum ama mamayı azaltmaya çalışıyorum 2 aylık oldu oğlum gece bir kez mama veriyorum 120 cc içiyor o kadar gündüz sürekli emziriyorum. Gecede verme dedi doktor ama geceye kadar sürekli memede uyurken bile memede geceye sütüm kalmıyor maalesef mama veriyorum. Verdikten sonra yine memede uyuyor ama
Limonataa Kbraoguzz 90 CC mama veriyordum 10 CC anne sütüm çıkıyordu ama hiç sütüm gelmezse 120 yapıp 100 e kadar içirip bırakıyordum küvez de kaldığı için böyle beslemisler bende böyle devam ettim herkes çok fazla falan dedi ama küvez hemşiresi ve doktoru yiyebiliyor ver demişti verdim bende
Kbraoguzz sadeturkvatandasi Bende sütümü sağıp verdiğimde 60-70 cc veriyorum mamayı 45cc falan veriyorum aslında sanırım yetiyoki ağlamıyo uyuyo aç olsa ağlar uyumaz diye düşünüyorum internetten baktığımda 90cc yazıyor bende yarısını veriyorum ya az mı acaba dedim
sadeturkvatandasi Kbraoguzz bebeğiniz tam kaç günlük bilmiyorum ama 20-25 günlükken bende 45 cc civarında veriyordum içiniz rahat olsun istiyorsanız bugün 50 verin 3 gün öyle devam edin sonra 55 verin fazlalaştırarak deneyebilirsiniz bir yandan mideleri büyümeye devam ediyor çünkü
Kbraoguzz sadeturkvatandasi Bugün tam 23 günlük bende tam 1 aylık olduğunda 60cc yapıyım diyodum ama birdende yükseltmeyip dediğiniz gibi 50-55-60 yavaş yavaş yükseltebilirim teşekkür ederim
Kbraoguzz Skylifee006 Benimde çok fazla sütüm yok bende gündüz genelde hep emziriyorum ama bu seferde memede uyuyo sonra gaz sıkıntısı oluyo uyuduğu için uyurken çıkartamıyo bide tek gögüste süt var benim öbüründe çok çok az mecbur mama veriyorum inşallah yeterlidir
Skylifee006 Kbraoguzz yavrucaklar doysunda canım o önemli. Benimkinin dil bağı var yarın kestiricez inşallah. Dil bağı olduğu için dilini fazla kullanamıyor sütü çekemiyor memeden . Doktor inatla mamayı kes diyor ama yavrum akşama kadar aç kalıyor ağlıyor uyuyamıyor. Bende bir kez mama veriyorum. İnşallah dil bağı hallolunca daha iyi çeker memeyi
Kbraoguzz Limonataa Bizimde küvezde kaldı 3 gün benimde iki gögsümden 60-70 cc çıkıyo birinden 10-20 diğerinden 40-45 falan ama geceye süt kalmıyo hatta 2 saatte bir falan bu kadar dolmuyo bile o yüzden mama takviyesi yapıyorum ama 45cc veriyorum ben mamayı
AlyaMina5 Kbraoguzz 3 aylık kızım önce emZiriyorum sonra 40 cc veriyorum bazen 30 cc içiyor bazende emzirmedimde 60 cc veriyorum çok kusuyr şuan tam olarak 30 40 50 cc lerle gidip geliyoruz
Kbraoguzz AlyaMina5 Emzirmenin hemen arkasındanmı mama veriyosunuz yoksa bi sonraki beslenmesindemi bide 3 aylık bebek için 30-40 cc az değilmi yoksa emzirmenin arkasından verdiğiniz içinmi o kadar veriyosunuz
Limonataa Kbraoguzz Hiç süt almıyorsa gece 90 CC mama yapabilirsiniz çünkü anne sütü 70 CC alıyorsa 90 CC doyar siz 70 e kadar verin ağlayıp araniyorsa 90 tamamını verirsiniz aranmıyor ağlamıyor sakinse 70 yeter o zaman
Masal_1 Kbraoguzz bende meme+mama olarak devam etmiştim. İlk zamanlar 30 cc veriyordum. Ama zorlanıyorsa 60 cc verin yemediğini dökersiniz. Bu arada meme ucunuzu sürekli sağım yaparak çıkartabilirseniz sizin için daha iyi olur.
Kbraoguzz Masal_1 Silikon uçta buldum çareyi biraz silikon uçla emiyo o sırada ucu çıkınca ucu çıkarıp normal memeyi veriyorum
AlyaMina5 Kbraoguzz vala canım az önce uyandı emzirmedim mama vereyim dedim 60 cc verdim hepsini içer sandım içmedi biberonda 25 cc kaldıda Şöylede de söyliyeyim 1 saate bir emziriyorm çok uyumuyor
canimoglumm7 Kbraoguzz oğlum 35+4haftalık doğdu. İlk zamanlar meme mama beraber gittik. 4 saatte 30 ccydi o zamanlar canım
Kbraoguzz Limonataa Gece hiç emzirmiyorum geceleri direkt mama veriyorum 2.5 saatte bir gündüz emziriyorum mamayoda gündüz kullanmıyorum ama gündüz emdiğindede çok kısa 15-20 dakika anca emiyo