Acl_16 Merhabalar bebeğim 56 günlük sürekli ağlıyor karnı tok altı temiz gazı yok bildiğiniz mız mızlık peşinde sürekli kucakta annem gezdirsin diyor kahvaltı dahi yapamıyorum mamayla büyüyor sadece şimdiye kadar emzik vermedim ama sizce vermeli miyim?
anayimbenn Acl_16 bence ver geç bile kalmışsın daha fazla geçmeden ver ağlamıyorlar en azından emzikle
Ayse01_ Acl_16 benim doktorum kesinlikle vermemi önerdi hem gaz sancısını azalttığını söyledi hem de seni emzik gibi kullanmasının önüne geçersin dedi
bartu2021 Acl_16 bence vermelisiniz. Emzik bazen kurtarıcı oluyor. Benim oğlum maalesef almadı. 2 haftalıkken denemelere başladık ama asla ve asla almadı. Avent, chicco, nuk her marka emzik aldık denedik ama maalesef olmadı.
cemreninnannesii Acl_16 emzik kurtarıcı ama bıraktırması biraz zor benim kızımda kullanıyor 1 buçuk yaşına gelsin bıraktırmak istiyorum🙄
Acl_16 anayimbenn çoğu kişi uygun görmüyor acaba diye düşündüm dişlerde falan bozukluk mu yapıyormuş ne
anayimbenn Kattyperryy emZik büyük gelebilir biraz daha büyüsün bekle tekrar vermeye çalış 0-6 aylık emzik mi ?
EsilaGizem Kattyperryy canım benim kızımda öyle yapıyordu migdesi bulanıyordu şuan 42 günlük ve 30. Günde tutmasını başardım pes etme sakın ucuna biraz reçel sur ver