MelteMerve Kizlar Merhaba, 4 gündür geçmeyen, gittikce cogalan ensemde ve omzumda kulunç var. Sicak su falan koyuyorum ama ise yaramiyor. 2 kizim var almanyadayim birakicak kimsemde yok doktora gitmek icin napabilirim gecmesi icin varmi etkili bir yönteminiz?
Busraata MelteMerve gecmiş olsun.bulabilirsen at kestanesi kremi var o rahatlatiyor ya da eczaneden kas ve kemik ağrısı icin krem alabilirsin devam ederse de doktora görün bence..emzirmiyorsan kas gevşetici agri kesici ilaç iç canm bende fıtık var bunlardan baskasi gecirmiyor
Mom727373 MelteMerve çok aşırıysa bi iğne yaptırın isterseniz çünkü onun ağrısı gerçekten çok zor olur
Nisabera09 MelteMerve bende de aynısı oluyo Allah razı olsun eşim kütletiyo 😅 anca öyle geçiyo malum emzirmeden dolayı ilaç kullanamıyorum 🙏🏻
Balperisi MelteMerve çok geçmiş olsun . Benim boynumda düzleşme ve fıtık var (kızımı yatarak emzirdiğim için )sırtımda da sürekli ağrılar oluyordu YouTube da Tuğçe İrtem var pilates eğitmeni Boyun ve Sırt ağrıları için bir videosu var yapmanızı tavsiye ederim beni aşırı rahatlatıyor
MelteMerve Busraata emzirmiyorum canim. Cok tesekkür ederim ne berbat bir agriymis nefesimi kesiyor resmen dogum sancisiyla kapisir valla
Prensesimlina Benimde eşimin sırtında çok kulunç var bende burda bekliyim nasıl geçer ki onlar masaj falan yapıyorum ama nafile çok aşırı var yaptığı işten dolayı da hep olucak galiba
MelteMerve Prensesimlina birisi yazdi simdi Tugce İrtem diye bir plates egitmeni varmis bende bu aksam onu deneyecegim esinizde denesin gecmis olsun 🙏🏼🙏🏼
MelteMerve Mom727373 cok asiri gercekten dogum sancisi gibi nefesimi kesiyor acile gidip igne yaptirmayi dusunuyorum bende cok tesekkurler 🙏🏼🙏🏼
MelteMerve Balperisi cok tesekkur ederimm🙏🏼🙏🏼Size de cok gecmis olsun. Mutlaka deneyecegim kizlari uyutup ilk isim Tugce irtem olucak tekrardan tesekkurler 😇😇
MelteMerve Balperisi size tekrar tekrar teşekkür ederim. Denedim ve gercekten cok hafifletti agrimi. Tanimiyorum ama aksam aksam cok duami aldinz Allah razi olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼💐🌸🌷🌼🌹
MelteMerve Esma- Çok çok iyiyim, birisi önermisti Tuğçe İrtem- Boyun ve sirt ağrıları icin olan videosu bana cok cok iyi gelmisti ve duzenli yaptim sizede iyi gelecektir eminim deneyin isterseniz, çok geçmis olsun 🙏🏼