canana Kızlar benim yaklaşık 2-3 haftadır el ayak parmaklarım eklemlerim bileklerim ağrıyor böyle yanar gibi iğne batar gibi. Eklem romatizması olabilir diyorlar. Geçtiğimiz haftalarda sağlık OcaĞında kan testi verdim rutin. Temiz çıktı. Sizce bu tarz bişey olabilir mi? Haftaya randevu bulabildim ancak ortopediden :(
Yica canana benim var. Kanda cikmamissa birşey diyemem. Son zamanlarda hamur işini çok mu yediniz oda yapıyor da
serebro canana annemin ellerinde romatizma var baya sızlıyor ağrıyor diyor, romatoloji diye bir bölüm var burada araştırma hastanesinde ona gidiyor
Moonlightttt canana yanma ve iğne batma gibi olmuyor, sizi şeklinde oluyor, bacaklarda varsa yumrum attığınızda o an rahatlama yapıyor. Eklemler, parmaklar falan zonk zonk sızı diye tabir edilebilir. İnşallah yoktur çıkmaz bir seyiniz
Yica canana Benim kalça eklemim de var ağrısı başladığı an herhangi bi ağrı kesici durduramaz böyle tuhaf bir ağrısı var ama 120 çeşit eklem romatizması var bilmiyorum. Doktor karar vermeli
canana Moonlightttt zonklama gibi de yani ne biliyim tam tarif edemiyorum ki. Film mi çekiyolwr anlamak için