BediaBerenCnkl Merhaba güzel anneler bebeğim dörtbuçuk aylık hem mama hem de ek gıda ile besleniyor anne sütü almıyor doktor ek gıdaya başlamamda bı sakınca görmedi sizden ricam bildiğiniz ve bebişlerinize yedirdiğiniz tarifler nelerdir yazarsanız sevinirim.💓
Annepandaa BediaBerenCnkl ben tadımlara başladım. Doktorumuz 2 sebze ile başla sonra meyve rendeleyip tadımlara devam et dedi. Eğer alerjik reaksiyon yoksa meyveleri irmik veya yulafla pişirip yedirebilirsin dedi. Brokoli havuç yaptım. Kabak ıspanak yaptım. Patates yaptım. Geçen akşam balıkaçıya gitmiştik mezgit verdim minik bi kaç parça yedi. Elma şeftali yoğurt muz yedi. Kuzu kıyma aldım haftaya da kıymalı pişiricem.
Canberkveannesi BediaBerenCnkl benim bebegimde ayni şekilde 4.5 aylıkken ek gıdaya başladık ilk olarak patates kabak havuç tek tek su ile pişirdim ezdim zeytinyağı ekleyip verdim daha sonra havuc ile elmayı karistirip yaptim ayni şekilde bugunde havuc patates kabak ve pirinç ile kıvamlı çorba yaptim onu verdim purenin yanında hep yoğurt verdim sizde bu şekilde yapabilirsiniz.
Mrv38 Bebeğiniz şuan küçük olduğu için mamaya destekli ek gıdaya baslamalısınız tarif şeklinde değilde tadımlar olarak sebze püreleri meyve püreleri ♥️