Tostikyanak Merhaba hanımlar bebeğim 5 buçuk aylık ve işe başladığım için süt sağmam gerekiyor önerebileceğiniz elektrikli süt sağma pompası var mı bu iyidir dediğiniz şimdiden teşekkür ederim😊
Manana Tostikyanak ben lansinoh aldım 2 ayda çekim gücü inanılmaz yavasladı. Aldığıma pişman oldum. Şu an serviste. O yokken yerine Madela hastane tipi kiraladım aşırı memnunum☺️ Eğer düzenli sağma yapacaksan ben madela hastane tipi diyorum. Lansinoh alma yarı yolda kalkabilirsin
ilaydaergul Tostikyanak ben vzn marka elektrikli göğüs pompası kullandım çok memnun kaldım. Ama göğüslerim yara olduğu için sadece 1 ay kullanabildim şimdi satıyorum eğer düşünürseniz yardımcı olurum
Tostikyanak Manana madela duydum baya iyiymiş ama fiyatından dolayı düşünemiyorum aslında lansinohla spectra arasında kaldım teşekkür ederim
Tostikyanak Gryffindor kiwi kullananda fazla memnun musunuz bide sütüm artsın istiyorum teşekkür eeerim
Gryffindor Tostikyanak Hastane pompası da denedim sonra kiwi satın aldım. Çok verim aldım açıkçası. Çekim gücü baya iyi masaj seçeneği de var hatta o seçenekte daha çok süt geliyor