Bstcsrc18 Kızlar oğluma diş buğdayı yapıcam ama sizce neler yapabilirim ve dis bugdayını nasil yapmaliyim
-Gizem- Bstcsrc18 diş şeklinde pasta mutlaka yapın geçenlerde gördüm kendi yapanlar atmıştı çok güzeldi. Arama kısmına diş buğdayı yazınca çıkar. Ben de yapmak isterdim ama uzak şehirdeyim. Dişiniz hayırlı olsun 🥰
Yigitkomuz_ Bstcsrc18 benm kullanıldığım süsler var cnm bakabilirsin gardrop hesabin varsa sherr1 diye ismim
Mommqueen Bstcsrc18 ben mevlidle bugdayı birlikte yapmştım baya kalabalık olmuştu gündüz kuran okundu pide ayran salata tatlı almştık bugdaylarımızı karton bardaklara koyup üzerine kızımın resmli stickerlarından yapştrmştım akşamda erkekler (dedesi amcalarım) gelince pasta kesmiştik masa hazrlsmştım pastasnıda tamamen karışık şki pastanın modelini birleştrip uydurmasyon sipariş verdm çok şıktı hatta resmini yükkeyim sizin bebiş erkekmiş ama belki fikir olur yine de https://ibb.co/9g3qM12
Yigitkomuz_ -Gizem- bende uzaktayım oglum için yptm cnm 3 kisilik aile olarak fotolari kalsn diye tac falan bile yaptm diş şeklinde
Bstcsrc18 Yigitkomuz_ ben suslerini falan hep aldim sadece bugdayi nasil yapsam acaba diye bilmiyorum cunku sagolun yinede