Birprensesannesiii3850 Kızlar bugün 6. Ay asisi oldu kızım 9. Ayda tekrar aşi var dendi yaşında değilmiydi normalde niye 9. Aya inmiş sormayı unuttum hemsireye
BarlasMomm Birprensesannesiii3850 normalde yasinda biz vurdurmadik doktorumuz alerjiden dolayi 1 yasinda yapicak. 2 sene once multecilerden dolayi bebekelrde kizamik salgini olmus o yuzden 9. Ayda kizamik asisi yapiyorlar ancak su an oyle bir salgin yokmus doktorumuz dedi.
[silindi] Birprensesannesiii3850 normalde evet 1 yaşta var ama 9.aya düşmüş bende cuma günü yatırdım ’tan 9.ayımızda sonuçta neyin ne olacağını bilmiyoruz şu salgın zamanında o kadar virüs varken yaptırmamak saçma gelir bana
Ahmet16 Bende yaptırmıcam zaten pandemiden dolayı bir yere gitmiyorum hic bir cocukla temas yok evime ailem haric kimseyi kabul etmiyorum doktorum mülteciler sebebi ile bu aya da eklendi yaptır bence dedi ama hayır yaptırmıcam.
Birprensesannesiii3850 [silindi] ya bnde yaptircam mecbur sağlık sakaya gelmez ama 9 aya düstüğünü bilmiyordum ondan sasirdim
[silindi] Birprensesannesiii3850 9 ve 11 ay arasında yapılıyormuş bilgin olsun canım ben menenjitleri yaptiricam diye aksatmadım
Angel_A BarlasMomm bende yakınımda bir hastane var ama biz yapmıyoruz dedi keşke yaosalardi sağlık ocakları biraz kalabalık oluyor
BarlasMomm Angel_A aa nasil yapmazlar çocuk doktoruna randevu alip yaptrsaniz yine mi olmazmis. Saglik ocaklari kalabalik oluyor gercektn covid asisindan dolayi