12345frd Kızlar merhaba. Bebeğim 8 ay 11 günlük ilk doz menenjit aşısını olacak cuma günü. Hastaneyi aradım bexsero aşısını 534 liraya yaptıklarını söyledi. Yakın zamanda bebeğine aşı yaptıran anneler sizler ne kadara yaptırdınız acaba
Busranehirmila 12345frd bizde 10 gün kadar oldu yaptıralı 500 küsür bişeydi ikisi beraber yapıldığı için küsüratını hatırlayamadım ama nimenrix ve bexseroya toplam 900 tl ödedik
Irmakprensesinannesi 12345frd vallq ben rota aşısını 250 TL vurdu doktor menenjit vurdurucam ama daha 2 ay 6 günlük o yüzden doktor ne zaman derse artık önemli bir aşıymis zaten
busra2626 12345frd nimenrix ilk dozunu 5 ay önce 350 civariydi bexsero da 1 ay önce 530 du sanırım küsüratlarindan tam emin değilim ama bu civardaydı canım
Astalavistaaa Ağustos gibiydi sanırım yaptırdık 355 liraya eczaneden nimenrix aldık sağlık kabini yaptı
inci_34 12345frd özel sağlık sigortnaız varsa karşılıyor büyük kısmını bizim KATILIM EMMEKLLİK SAĞLIK var. Eczaneden alıyoruz aile hekimi recetlendiriyor tekrar tekrar eczaneye götürüyoruz geçen ay ROTA Yı bu şekilde yaptırdık 400tl idi 90lira ödedik