Mevacanimkizim Hanımlar kızım 1 yaşında az önce üstte diş varmı diye bakayım dedim bunun gibi biseyle karşılaştım tam göstermiyor resim çekmeme izin vermiyo dil bağı mi bu Dr a hangi bölüme gitmem lazım yardım edin
ZmrNsa09 Mevacanimkizim Bu dil bagi degilde dudak bagi diye biliyorm canm benm kizimda var dil bagi dilinin altinda oluyo o
Utkucan Mevacanimkizim dudak bağı gibi canım dil bağı sıkıntı çıkarıyor ama dudak bağı problem olmuyor diye biliyorum yinede çocuk cerrahına götürebilirsiniz
Esess Mevacanimkizim 5 aylık kızımda da var araştırdığım kadarıyla dudak bağı imiş bir zararı yokmuş emmede ve kilo almada sıkıntı yaşamadık o yüzden doktora sorma gereği bile duymadım. Sadece dişleri ayrık olabilir diye düşünüyorum tabi bu kendi düşüncem
ZmrNsa09 Mevacanimkizim Dudak bagini bilmiyorm ama dil bagi bi ihtimal konusmaya baslayinca pelteklik yapabiliyo cok sorun olursa kesiyo doktorlar
Mevacanimkizim Kadireymenmoms Evet benim kızıminda öyle inşallah sorun olmaz ama içim rahat etsin götüreyim ben yinede
Mevacanimkizim Esess Benim kızım hiç emmedi ondanmiydi acaba diye düşünüyorum inşallah önemli bişey degildir