2minosprenses Volmine yok basligi gorunce sevinmistim ama simdi sevincim giti overlok bilmiyorum ama dikisi cok severim ama makinam yok ama alicam param yok su anda neyse ben gidem bari 👍🧚♀️🤣😎
dinle_beni_bi Volmine Resim atsaydin daha iyi olurdu sanki. Ben her tür makina kullandım. Overlok recme biye Singer.
Volmine Kahvegerek neden acaba kesiyor ip kesiyor . Takıyorum her şeyini ama ip kesiyor iğnedeki ipleri kesiyor makine tansiyon ayarlar kaçta olacak acaba ordamı yanlış yapıyorum
sincapinannesi Volmine ipler gergin geliyor olabilir ya da bi yere takılıyor olabilir.. önce Bi gerginliği kontrol edin olmazsa ipleri baştan çekin tek tek anlarsınız
SaremAselim_0817 Volmine arkadşlar söylemiş de yani tansiyon ayarlarına bak bide iğnenini kontrol et doğru mu takmışsın ucunda çapak filn var mı masuranı kontrol et ipini yönüne doğru mu çıkardın bunlar hep kırılma sebebi
dinle_beni_bi Volmine İgneyi doğru taktığına emin misin. Onu kontrol et. Altta ip felan toplanmış mi onu kontrol et. İplerin geçtiği yerleri kontrol et. Doğru mu taktın ipi. Bir çok sebebi olabilir yani.