ZeynepAda Kanguru kulllanan arkadaşlar öneriyormusunuz aldıgıma değecek bir ürün mü ? Çok kararsız kaldım
Gizemmyigit ZeynepAda ben yurtdışında yaşıyorum. Bebeğim 2 aylıktı tr ye gittik ozmn almıştım çook rahat ettm kızımla gezdik hep 😊 5. Aya kdr kullanmayı tavsiye ederim ondan sonrası bizim için çok zor
TugcEsila ZeynepAda 9ay 20gnlk kızm var hala dısarı cıkarken kullaniyorm cogu zaman 🤗 ayı degil kilosu önemli zaten kanguruda canim
Alazcns ZeynepAda bebeğiniz içinde durursa çok rahat edersiniz.. oğlum durmadığı için öylece duruyor evde 😞
Ozge_AyazEfee ZeynepAda bu bebekten bebeğe değişiyor ☺️ mamadusbaby de 15 gün deneme süresi var, bebeğiniz sevmezse iade edebiliyorsunuz. Bi araştırın isterseniz 🌸
ZeynepAda Gizemmyigit tşk ederm cnm bebek arabasında sıkılıyor bazen aglıyor kucakta aglamaz en azından
Eda-aks34 ZeynepAda almadım ben gerek yok diye meğerse en gerekli ihtiyaçmış almanı şiddettle tavsiye ederim
Kahvegerek ZeynepAda ne kadar gereksiz birşey oğlum içinde asla durmuyor derken 7. Ayına bir hafta kaldı dışarı sürekli onla çıkar olduk önceleri hiç sevmiyordu şimdi inanılmaz kullanışlı Solomon baby kullanıyorum