Mucizemsin21 Yutarsa sorun olurmu ağzına 0.5 ml çektim az emzine az da ağzına damlattım öyle mi kullanılıyor
Seymacr Mucizemsin21 temiz gazlı beze damlatıp dilinin üstüne arkalara doğru tahriş etmeden sürüceksiniz, yutmaz böylelikle
anayimbennana Mucizemsin21 ben öyle kullanıyordum yaklaşık 2 ay kadar da kullandım 5 ml hergün ağzına sıktım doktor da öyle söylemişti gazlı bezle falan sil demedi doktorum
anayimbennana Mucizemsin21 öncesinde gazlı bezle karbonatlı suya batırıp dilini silip arkasından da bu damlayı damlayı yordum ben bildiğim kadarı ile de gazlı bezle kullanılmıyor bu damla direk damlatuyorsun canım
sheesyelllow Mucizemsin21 benim oğlan da oldu pamukçuk iki gündür damlayı sıkıyorum birde tahinin üstündeki yağ iyi geliyor diye okudum dün verdim birazcık bugün daha iyi gibi
anayimbennana Mucizemsin21 iyi yapmışsın bende arada öyle yapıyordum dediğim gibi 2 ay kullandım direk ağzına damlatıp yutuyordu
Si_se_ta_be Mucizemsin21 Ben ağzına sıkıyordum içiyordu ama sanki bizde ondan sonra pişik oluştu ileri derecede yaklaşık 20 gün sürdü pişik hala da biraz var.
Mucizemsin21 Si_se_ta_be benimkinede verdimde dudağının kenarından az aktı hemen kızardı gibi geldi ama sonra geçti 2 dakka sonra ondan mı bilmemki
melasya Mucizemsin21 Mucizemsin21 arkadaslar hepiniz okursunuz ins mikostatin falan gecici cozum.karadut surubu alin ecz onuda mendile dokup bebeginin pamukcuk olan kisimlarina surun.tesekkur edeceksiniz.bu bilgiyi burdan duymustum kronik pamukcuk olan oglumu kurtardu sukur yayin bunu