Cemre15 2,5 aylık bebeğim bir kaç gündür sarı sümüksü kaka yapıyor nedeni nedir acaba normalmi yaşayan varmı arkadaşlar
Sunshinemom Cemre15 sümüksü yani mukuslu kaka alerji belirtisi olabiliyor.kan varmı onada dikkat edin.bir nokta dahi varsa geçmiş olsun☺️ Bizde o şekilde oldu. İnek sütü alerjisi oluyor.
ketcapli_lahmacun Cemre15 Eğer kan da varsa alerjik durum olabilir. Bazı durumlarda anne sütünde sürekli ön sütü alan bebeklerde de olabiliyor sümüksü kaka.
biryazmasali Cemre15 benim bebeğim küçükkken bu kaka olaylarına çok takılırdım hep sorardım doktora eğer günde 4 ten fazla bu şekldeyse 3 günü geçiyorsa getir derdi doktor yani arada öyle yapabliyorlar kontrol edin ve hiç bişe de çıkmadı normal karşılandı 2 gün sürdü bazen 1 gün
Gunesgizem Sunshinemom yanlış yola itmeyin insanları her bebek aynı değil devamlı belirgin kan olması gerekiyor bi kere varsa makatta çatlak olabilir veya başka şeyler Yenidoğan döneminde ve ane sütü alan her bebek zaten nerdeyse sarı ve mukuslu kaka yapar
Halimbyd Benim bebeğimin bir süredir öyle ve hep mukuslu takip edildi en son 2 kere kanlı kakası oldu. Yarın alerji testine sokulacak. İhmal etmeyin doktora gösterin