acimavi Sevgili anneler, başka bir post daha açtım ama kimsecikler görmedi☹ Var mı bebeğine attiba bot alıp memnun kalan anneler? Yoksa klasik polaris bot mu alsam?
Zeynepnazinannesi acimavi Ben geçen sene aldım çok memnun kaldım ama her kıyafetin altına güzel duruyor yine klasik yada spor bi bota ihtiyaç duymuştum ama rahatlık konusunda çok iyi kızım sularda felan hep şap şap geziyor taban olarak yüksek soğuk almıyor yani ben çok memnunum
eceunverkanra acimavi Merhaba🥰 Postunuzu uste cikarabilmek icin kendiniz de yorum yapabilirsiniz emoji ya da noktalama isareti koyarak bu sekilde yapinca ana sayfada gorunur oluyor❤️ Ben hic duymadim ama bakiyorum simdi merak ettim
acimavi Zeynepnazinannesi sipariş verdim ben de, çok teşekkür ederim, benim kızım da rahat eder inşallah💙
acimavi eceunverkanra neler neler yazdım kendi kendime yine de yukarılara çıkartamadım😂 yada kullanan anneler yok, çok teşekkür ederim🌸
eceunverkanra acimavi 🥰🥰 Ben de gecen gun bi post actim cevap veren pek olmadı ben de umudumu kaybetmistim🥲 Bazen oluyor bilgisi olan cok annemiz olmayinca.