Derinsmommm Kızlar aranızda evinde hem saksı çiçeği hem de emekleyen bir bebişi olan var mı?🤦🏻♀️ Kızım emeklemeye başladı evde sürekli çiçeklerin toprağını döküyor dökmesini geçtim yiyecek diye korkuyorum. Aranızda buna çözüm bulabilen var mı
Eymenduygy Derinsmommm kardeşime verdim artık o bakıyor 🤷♀️🤣 sürekli deviriyordu, toprakları eşeleyip yaprak koparıyordu
sirineyavrusu Derinsmommm valla benım koltuk arasında koltuklarınyaklaştırdım sehpayı koydm yanlarınada yastık koydum suan gecemiyo ama yürümeye başladıgında ne yapcam bilmiyorum kaç kere yedi o toprağı allah bilir
Derinsmommm Eymenduygy ay çok seviyorum çiçeklerimi ya bir sürü var evimde benim de sonum böyle olacak heralde😄
Eymenduygy Derinsmommm vallahi emeklerken engel koyuyordum önüne ama olmadı yani toprakları aniden avuçluyor bi şey olur diye korktum 3 tane vardı kocaman birde ağaç gibilerdi mecbur kaldım 🥺😅
Derinsmommm sirineyavrusu ya bende koltukları birleştirdim iyice ama nasıl yapıyo anlamıyorum bir bakıyorum saksının yanında yine😂 birde daha yeni emeklemeye başladı saksıya tutunup kalkıyor şaştım kaldım ya😂