mertbebekkk Yaklaşık iki aydır raporlu mama kullanıyoruz günlük iki tane kullanmamız gerekiyo ama oğlum bir taneyi zor bitiriyo her ay alırsın dedi doktorumuz ama elimizde var gidip almassak rapor iptal olur mu bilgisi olan var mı
Sweethommie mertbebekkk raporlu mama dediğiniz alerji maması mı? Günlük 2 kutu mamayı nasıl bitircek kaç aylık bebeğiniz?
Sweethommie mertbebekkk çok pardon biz de kilo alamıyoruz o nedenle alerjiden şüphelendiler de raporlu mama verecekler kesinleşirse bizim kullandığımız formula mama 300 ml onla karıştırdım kusura bakmayın ❤️
mertbebekkk koalanin bir ay da 800 Gr aldı oğlum ondan mı bilmiyorum ama beslenmesine de çok dikkat ettim 7. Ayda 6800 du 8. Ayda 7600 oldu dokuzuncu ay asisi var 12 gün sonra bakalm ne kadar olcak
mertbebekkk koalanin kıymalı çorbalar yaptım sebze ve meyve ağırlıklı gittim sadece akşamları yatmadan önce kaşık maması veriyorum pek sevmiyo ama yediriyorum bı şekilde mesela bı sevdiği şeyi veriyorm bı istemedigi şeyi o şekilde yemiş oluyo bebeğiniz kaç aylık kaç kilo
mertbebekkk koalanin eski yazılarıniza baktım da on aylık olcak sanırım bizim kan değerlerimiz düşük b 12 düşüktü ondan kilo alamiyodu şimdi b 12 düzeldi ama kan değerleri hala düşük .doktor size önermedi mi herhangi bi takviye
koalanin mertbebekkk 9 aylıkken 7 bucuk kiloydu tahlilleri normal çıktı doktor tombik değil az da değil dedi ama kilo zor alıyor başka doktora götürmeyi düşünüyorum gelişimi etkilenir doye korkuyorum raporlu verilen mamaları sorucam
mertbebekkk koalanin bana doktorum baya az kilosu dedi bencede değiştirin ve sorun raporlu mamaları umarım bebeğiniz sever ve yeterli kiloyu alır