Dereninannesi38 Kızlar sağ gögsümde 2 gündür kitle var elime geliyor sol göğsümden gayet güzel süt çıkıyor sağ tarafta en fazla 40 cc çıkıyor dünden beri neler yaptıysam açılmadı başka ne yapabilirim?
FilizAlp Dereninannesi38 Sicak havlu kompleksi uygula snra sag ama bir.kac kere uygula sicak suya tut gogsunu sogudu zaman tekrar sicak suya tut sonra sag insaAllah duzelir
Ebrulig Dereninannesi38 havluyu ütüleyin sıcak sıcak bastırın ve 5 dk sonra falan emzirin, emzirirken elinizle göğsünüzdeki o kitleyi sert ovalayın
Derin282021 Dereninannesi38 ates yapabilir bana yapti antibotikle anca gecirdim.sık sık sagdim,emzirdim agumentin kullandim 12 saatte bir
Tazeanne0134 Dereninannesi38 canım ben sarımsak yutmuştum ve 2 güne geçmişti aynı zamanda da hem emzirip hemde sağmıştım
Dereninannesi38 Ebrulig bebeğim emmiyor canım sağarak veriyorum denedim havluyuda ama açılmadı. Tam uc kısımda aslında ama acıkmıyor
Ebrulig Dereninannesi38 anladım bende de o olmuştu, emince bile 3-4 günde çıkmıştı. Sağma makinasında hastane tipi dışındakiler bebek kadar iyi çekmiyor. Bunu defalarca yapman gerek. Emerken bile 3-4 günde açtım düşün. Belki 5 günde de olsa her gün yapmanızı öneririm
Asli9467 Sıcağı yakın duş alın duşta bolca masaj yapın ama canınızı acıtmadan sonra çıkar çıkmaz sağın sağdıktan sonra süt kanalları hemen dolmasın diye soğuk uygulama yapın sürekli masaj yapın ki sertlik azalsın
Dereninannesi38 Ebrulig anladım canım bi kaç gün böyle devam edicek anlaşılan. Sağmaya devam o zaman 🙏
Asli9467 Dereninannesi38 mastit olduğum dönem emzirme danışmanı söylemişti bana kanallar hemen geri dolmasın diye azalmada olmadı hala emzirmeye devam ediyorum
Yamac18 Dereninannesi38 geçen gün bende de oldu hatta ateşim çıkmaya başladı doktora gittim antibiyotik yazdı. 3-4 günde anca yumuşadı memem. Banyoda sıcak suyun altında elimle boşalttım elektrikli makineler o kadar güçlü değil çünkü
Ebrulig Dereninannesi38 en sinir bozucu tıkanmalarımdan biriydi küçücüktü ve canım sızlıyordu. Pes etmeyin açılıyor🙂
Dereninannesi38 Yamac18 benim sadece uc kısım sert canım elime bezeler geliyor elimle de sagdım pek bi faydası olmadı
Asli9467 Dereninannesi38 bikaç gün sürüyor genelde ateşiniz çıkar gibi olursa genel cerraha bi gidin antibiyotik vereceklerdir ama pes etmeyin kesinlikle rahatlatmak için elle sağın