Ebruuuuuu Merhaba hanımlar kızım 14 günlük burnu tıkalı 2 gündür xlear damla kullanıyoruz Bugün de göğüsümden hırıltı sesi geliyor ve az önce biraz balgam çıkardı. Doktora götürsek ilaç vs vermezler heralde başına gelen var mı ne yapmalıyız
Cicekimftm Ebruuuuuu Mutlaka götürün iyice dolmasın ciğerleri. En azından ilaçsız buhar verebilirler.
MineMinel Ebruuuuuu merhaba benim de bebeğim 45 günlük doktorumuzla görüştüm bugün götüreceğim doktor kontrol etmem gerekiyor balgam enfeksiyona çevirip daha zor bi sürece sokabilir dedi o sebeple götürmenizi tavsiye ederim çok geçmiş olsun
Yunusemreveannesi Ebruuuuuu götür canim Allah korusun giribe falan çevirince hiç durmuyorlar benim bebeğim 2 aylıkken falan olmuştu varsa sabaha kadar ağladı burnu tıkalı nefes alamıyor diye
Moonlightttt Çok minik mutlaka götürün illa ilaç değil bı cigerlerine bakarlar, belki hava verirler ,belki enfeksiyon vardır…. Geçmiş olsun
Smyyeeee Ebruuuuuu şuan kızım 50 günlükken 19 günlükken olsu bizimde öksürük peşpeşe 15 kere elimde boğulcak gibi oluyodu balgam boğazını tıkıyordu çok zor😔 antibiyotik aldık biz yoksa yoğun bakıma yatcaktı serum fizyolojikle hava da vermişti doktor duruma göre hangisiyse tedavi başlar aksatmayın bizim şuan tekrarladı yarın tekrar doktora gidicez şuan serumla burunlarını temizliyoruz birtek uzun oldu mesajım şuan bu durumun içinde olduğumuz için yazmak istedim geçmiş olsun
Bebegimm1 Ebruuuuuu bebeginiz cok kucuk aksine evde bekletilmez doktora goturmeniz gerekli hastanede tedavi yapilir beklemeyin daha fazla gecms olsun
ranaravza Ebruuuuuu canım o hırıltı burnu tıkalı olduğu içinde olabilir benim kızıma’da vardı gogusunden geldiğini düşünüp endiselenmistim