ceyhunun_annesi paketli gıdaları da tüketmemeye çalış mümkün olduğunca araştırdın mı bilmiyorum ama gıdaların üstünde gizlenmiş olarak süt ürünleri bulunabiliyor. Laktoz, laktoglubulin, kazein, whey, hidtolizat, laktalbumin, peynir altı suyu gibi gibi isimler yazıyor. Bunların hepsi süt ürünü. Ve maalesef paketli gıdaların çoğunda var. Doktor kontrolüne gidene kadar enazından diyete başla bence de. Doktor sorduğunda ben böyle düşündüm ve diyete başladım dersin. Zamandan kazanmış olursunuz belki. Bide bana sorarsan hergün ne yediğini tek tek yaz.çünkü 20-25 günlük süt ürünü diyetinden sonra kan geçmezse insan düşünüyor acaba biryerde kaçak verdim mi fsrketmeden diye. Enazından geçmişe dönük yediklerinr bakarsın. Kaçağın var mı yok mu daha kolay farkedersin. Dışarıdan hiç yemek yeme bu dönemde içine ne koydukları tam belli olmuyor. Bazen içinde süt ürünü olmuyor ama Bi mayonezle Bi yoğurtla bulaş olmuş olması bile kanın kesilmemesine sebep olabiliyor en iyisi dışarıdan yemek yememek bu dönemde bence. İnşallah en kısa zamanda bulursun arkadaşım sevgiler 🌼