feratlarkupeklergiremez Gece altını değiştirmek için uyandırmayın diyorlar. Hiç altını değiştirmeyecek miyiz? 2-3 saate bir uyurken emip uyumaya devam ediyor. Altını değiştirirsem uyanır. İşin içinden çıkamadım. 4 aylık
gizemozdemir90 feratlarkupeklergiremez aksam 8 gibi degistirip uyutuyorum, sabahta 8 gibi degistiriyorum. 12 saat duruyor.
Kk41 feratlarkupeklergiremez ay uyanmasın diye hiç değiştirmezdim kaka yoksa . Ne zorluklarla uyuyordu🤣🤣 Bir şey olmaz sonra uyanmasın diye gözünün içine bakarsınız🤩
Byzscgl Ben yatmadan değiştiririm bolca pişik kremi sürerim kaka yapmadığı sürece bunun için uyandırmam ki değiştirsem bile uyanmıyor zaten gece uykusu olduğu için zor uyanır 🥳
minmin-hanim feratlarkupeklergiremez sütünü içip uyusun kaka yapmadığı sürece değişmeye gerek yok. Sabah kalkınca değişirsiniz hemen.
Taze1mom feratlarkupeklergiremez sadece kaka yaparsa değiştirin, oğlum 15 aylık gece kaka harici değiştirmem altını uyku kalitesini bozuyor
Tazeanne0134 feratlarkupeklergiremez kiz birak uyusun o zaman rahatsiz olsa ya da bi sıkıntısı olsa uyanır biz çocuklar uyusun diye kırk takla atıyoruz sende değiştirmicek mıyız diyorsun yatmadan önce değiştir tamam benim oğlum 21 aylık ben bi yatmadan degistiriyorum tamam sabah kalkınca işemiş bile olsa kuru oluyor altı ama kaka yaptıysa hemen değişirim
MihmininAnnesi feratlarkupeklergiremez kaka yapmadığı sürece asla uyandırmam. Akşam 9-10 gibi uyuyor sabah 5-6 da kalkıyor . 3 aylık oğlum