Ebruseyda Benimki beş buçuk aylık oldu bugün artık altıncı aydan sonra saatli uyusun istiyorum bı düzen içinde. Sizin nasıl olustumu düzenleriniz? Genelde 6-6.30 arası uyanır günde üç uyku yapar ama araliklari ayarlamam lazım
Aslylmz Ebruseyda 6. Ayda aynı 3 uyku devam ediyor en son 18.00 da uyanmış 21.00 da gece uykusuna yatmış oluyor. Sizin bebe geceleri uyuyor mu ? Ben iki saatte bir filan uyanıyorum 😒
Bilgegamze Ebruseyda benim.bebegim uyku düzenini kendi ayarliyor. Sistemi kendi kendine oturttu. 7 gibi uyaniyor 1 bucuk saat sonra ilk uyku 2 saat sonra 2. Uyku 2 ve 4 arasinda 3. Uykuya yatiyor aksam 7 7bucuk arasi gece uykusu
Papatyag Ebruseyda 5 ay 20 günlük hiçbir şekilde düzen oturtamadım ne zaman ve ne kadar uyuyacağı belli olmuyor genelde gündüzleri yarımşar saat uyuyor 😔 çok uğraşıyorum ama olmuyor sinirlerim çok yıprandı.
Alp16 Tam 6 aylık bebeğim 6.30 da uyanıyor ilk uykusuna 2 saat sonra yatırıyorum 45 dk uyuyor uyandıktan 2.5 saat sonra ikinci uykusuna yatırıyorum 1 ya da 1.5 saat uyuyor 3. Uykusunuda 2.5 saat sonra yatırıyorum 45 dk ya da 1 saat uyuyor en geç 17.30 ya da 18.00 e kdr tüm gündüz uykularını bitirmiş oluyorum kaçta uyandıysa gece uykusunu 3 saat sonra yatırıyorum
Ebruseyda Bilgegamze benimde 6.00 uyanıs 8.15 ilk uyku 12.30 ikinci uyku 16.00 üçüncü uyku gibi ayarlamaya calisiyorum su ara Ayağımda salliyorum ama en azından saaeri belirli olursa daha kolay hersey. İki uykuya ne zaman düşer acaba ya
Azelia_ Papatyag bebeğiniz uykusunun geldiğinin sinyallerini verir zaten artık kulağını kaşır,gözünü kaşır,huysuzlanabilir artık anlarsınız dilinden çok küçük değilmiş.geldiği zaman yatagına gecırın yanına kucuk bir oyuncak kendisi uyumaya alışabilir.
Papatyag Azelia_ öyle yapıyorum ama özellikle son iki gündür uykuya aşırı direniyor öncesinde kendi uyurdu ama genelde yarım saat sonra kalkıyor bazen 1 saat bazen 1 buçuk anlayamıyorum. Uyku saatleri karmakarışık bazen 3. Uykuya çok geç ya da çok erken yatıyor dayanamıyor.
Papatyag Azelia_ evet zaten çok gazlı bir bebekti gazı hafifledi ama yine de rahatsız ediyor anladığım kadarıyla. Üstüne diş sıkıntısı da başladı 😔
Aslylmz Papatyag gündüzleri erken uyanıyorsa genelde uyanma saatleri belli ise uyanmadan 5-10 dk önce bir dürtün. Hafif hareket etsin . Uyanma döngüsünü kırsın
Papatyag Aslylmz onu da deniyorum nerdeyse 1 ay olucak bir işe yaramıyor 😔 destekli uyuyan bebekler döngüyü kıramaz deniyor ama benim bebeğim desteksiz uyuyor bir de🙄